doTERRA Olajos kincsesládika és Szegfűszeg 15ml
   doTERRA Olajos kincsesládika és Szegfűszeg 15ml

   doTERRA Olajos kincsesládika és Szegfűszeg 15ml

   24 863 Ft
   29 250 Ft
   15% megtakarítás

   (1 658 Ft / ml)

   ÁFÁ-val
   Készleten

   Tartsa Földünk becses ajándékait ebben az olajtárolásra kialakított kincsesládikában, amelyet egy üveg Szegfűszeggel (15 ml) együtt kínálunk. Bárhol is helyezze közszemlére, az arra járók kétségtelenül késztetést éreznek majd, hogy megtudják, a természet mely kincsei lapulnak benne.

   Mennyiség:
   • GLS Házhozszállitás 18.000 Ft felett ingyenesGLS Házhozszállitás 18.000 Ft felett ingyenes GLS csomagpont 12.000 Ft felett ingyenes

   Tartsa Földünk becses ajándékait ebben az olajtárolásra kialakított kincsesládikában, amelyet egy üveg Szegfűszeggel (15 ml) együtt kínálunk. Bárhol is helyezze közszemlére, az arra járók kétségtelenül késztetést éreznek majd, hogy megtudják, a természet mely kincsei lapulnak benne.

    

   Mit tartalmaz a csomag?

   Olajos kincsesládika

   A minőségi fából, matt üveggel és rozsdamentes acél zsanérral elkészített ládika nem egy szokványos olajtartó. A parafából kialakított csúszásgátló betét mind a 10 esszenciális olajos üveget (15 ml és 5 ml) szép sorban tartja és megvédi.

   Méretek: 9,4 x 30,9 x 5,9 cm

    

   Szegfűszeg

   A szegfűszeg jótékony tulajdonságainak és használati módjainak felismerése egészen az ősi kínai és indiai kultúrákig nyúlik vissza. Ételízesítőként bármilyen fogásnak vagy desszertnek jellegzetes fűszeres ízt ad. A szegfűszeget fogászati készítmények, édességek és rágógumik előállításához is széles körben alkalmazzák az íze miatt.

   Elsődleges előnyök

   •  Az elsődlegesen őrölt konyhai fűszerként számon tartott szegfűszegnek a konyhán kívül számos egyéb felhasználási módja is létezik, ami különleges, erőteljes tulajdonságainak köszönhető.
   •  Meleg, fűszeres jegyeinek köszönhetően a szegfűszeg esszenciális olaj tökéletesen illik a szezonális ételekhez.
   •  Intenzív, élénkítő íze és aromája miatt közkedvelt desszerthozzávaló, gyakran használják például édes kekszekhez.
   doTERRA
   60227143
   4 Elemek

   Megadott referenciák

   13 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

   Hozzászólások (0)
   Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

   doTERRA Olajos kincsesládika és Szegfűszeg 15ml

   24 863 Ft
   29 250 Ft
   15% megtakarítás

   (1 658 Ft / ml)

   ÁFÁ-val