Utolsó tételek raktáron

BLADE AMINO 6000 300 tabletta

5 391,00 Ft
ÁFÁ-val együtt
Egységár: (17,97 Ft / tab)
Hozzáadás a kívánságlistához
Leírás

BLADE AMINO 6000 300 tabletta

A BLADE AMINO 6000 egy komplex izomépítő táplálék kiegészítő, amely széles spektrumú aminosav formulát - többek között – esszenciális-, nem esszenciális és elágazó láncú aminosavat (BCAA) tartalmaz. Az esszenciális aminosavak nélkülözhetetlenek számunkra, mert a szervezetünk nem tudja előállítani azokat, ezért élelmiszerekből vagy külső forrásból, táplálék kiegészítőkkel kell ezeket a nagyon fontos tápanyagokat bevinnünk. A tejsavó fehérje alapú, magas koncentrációjú esszenciális aminosavak biztosítják a gyors fehérje szintézist és az izomszövet regenerálódását.

Fogyassz naponta egy adagot (6 tabletta) vízzel (ébredéskor, étkezések között, edzés előtt, edzés után vagy lefekvés előtt). Edzésnapokon: reggeli előtt egy adag (6 tabletta) és a második adag (6 tabletta) közvetlenül edzés után. Pihenőnapokon: vegyünk be naponta 2x6 tablettát, főleg étkezések között. Ne lépd túl az ajánlott napi mennyiséget!
Figyelmeztetés: Fogyasztása csak egészséges felnőtt részére ajánlott. A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott életmódot és az egészséges táplálkozást. 4 órán belül ne fogyasszon többet 6 tablettánál. Ne fogyasszon többet, mint 2 adag naponta! A terméket ne fogyassza a terhesség és a szoptatás ideje alatt, illetve ha túlérzékenységet mutat a termék valamelyik összetevőjére! Ne fogyassza alkohollal! Tartsa lezárva, amikor nem használja. A termék kisgyermek elől elzárva tartandó. Minőségét megőrzi a dobozon jelzett időpontig. Száraz, hűvös helyen tartandó.
Forgalomba hozatal a 37/2004. (IV.26.) ESZCSM rendelet szerint.

2 Elemek
S1873

Megadott referenciák