Kategóriák

Milyen vitaminok kellenek a férfiaknak?

Published : 2018-11-14 10:14:13
Categories : Organikus egészség

A tudományos vizsgálatok több esetben alátámasztották, hogy egyes vitaminoknál jelentős eltérés mutatkozik a férfi és nő szervezet igényei között. A férfiaknál egyre többször kerül elő a stressz, fáradékonyság és kimerültség problémája. Ezek együttesen hatással vannak a szellemi-fizikai teljesítőképességre és a szexualitásra, melyek negatív irányba befolyásolják a férfiakat. Ez egy ördögi kör, melyben a folyamatosan emelkedő stressz miatt csökken a fizikai-szellemi teljesítmény és potencia, mely újabb stresszt eredményez. A megfelelő táplálkozás nyújt erre megoldást, valamint a célirányosan kiválasztott vitaminok.

1.Ginko Biloba:
Ha memóriáról van szó, a legjobb barátunk – és nemcsak azért, hogy vissza tudjunk emlékezni annak a bizonyos lánynak a nevére…!

2.B2 vitamin:
Érdemes szedni már csak azért is, hogy végre megszabaduljunk azoktól a nyavalyás pattanásoktól a hátunkon – amiket nem látunk és még csak el sem érünk, hogy kinyomkodjuk! Egyedül legalábbis semmiképp sem menne.

3.Biotin:
A biotin segít, hogy az oxigén áramlása a szervezetben mindig megfelelő legyen, így biztosan nem fogunk kifulladni szex közben (megint)…

4.C-vitamin és cink:
Küzdenek a baktériumok ellen – használatukkal még akkor se vehetünk teljesen biztosra egy jó kis megfázást, ha félmeztelenül drukkoltunk a kedvenc csapatunknak az arénában!

5.E-vitamin:
Ez a vitamin segít a bőrnek gyógyulni. Erre nagy szükség van, hiszen férfi létünkre – majdnem – minden reggel megborotválkozunk és after shave-vel kezeljük arcbőrünket.

6.D-vitamin:
A napon tartózkodás a férfi szervezete számára is megteremti azokat a tápanyagokat, melyeket elveszítetett, miközben odabent a lakásban játszott szürke téli hétköznapokon a párjával vagy a gyerekekkel. A csontokat is erősen tartja, így sosem fogunk szégyent vallani, ha egy kicsit határozottabb beavatkozásra van szükség…!

7.Kreatin:
Energiát ad az izmoknak, nem lesz probléma egyetlen gyors, pörgős mozdulat sem – nem hagy cserben a testünk, amikor egy zsákba bokszolunk mérgünkben, mert a kiszemelt hölgyike nem hívott vissza…!

Karnitin:
Ez a vitamin zsírt küld a szervezetben azokra a helyekre, ahol a leginkább szükség van rájuk – de nem arra a területre, ami dudorodni kezd, mert az imént egy D-kosaras hölgyemény sétált el előttünk…

9.Közönséges orbáncfű:
Tea formájában is fogyasztható. Segít leküzdeni a depressziós időszakokat – még ha ezek abból is adódnak, hogy nagyobb összeget veszítettünk, amikor fogadtunk a kedvenc csapatunk győzelmére…!

10.B3 vitamin vagy Niacin:
A férfi számára ez a vitamin valóban hű és megbízható társ, hiszen segíti a szexhormonok termelődését, valamint a vérkeringést. Ha a többire nehezebben is, ennek alkalmazására biztosan rá tudjuk venni magunka

PayPal

Compare