A hétfőtől-csütörtökig 12:00 óráig leadott rendelések az esetek többségében aznap feladásra kerülnek, azonban előfordulhat hogy csúszik a feladás.

A pénteki, illetve hétvégi rendelések csak Hétfőn kerülnek feladásra! 


A küldemények kézbesítése, szállítása futárszolgálattal történik, illetve csomagpont átvétellel. A termék szállítási idejét a webáruház ismerteti a pénztár folyamat során, valamint a visszaigazoló e-mail is tartalmazza. A szállítás időpontjáról lehetősége van egyeztetni az alábbi telefonszámon. (Telefonszám:+36-20-501-52-01)
Szállítási módok: Futárszolgálat, csomagpontok
Kiszállítási idő: 1-5 munkanapon belül.

Szállítási díjak:

Pickpackpont csomagpont (NEM házhozszállitás):  

9900 Ft alatti vásárlás esetén a kiszállítási díj 990Ft.

9900 Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás Magyarország területén ingyenes

Az elérhető átvevőhelyeket lejjebb tekintheti meg.

GLS Futárszolgálat – Magyarország -   Házhozszállitás

6500 Ft alatti vásárlás esetén a kiszállítási díj 1650 Ft.

6500 Ft és 15.000 Ft közötti rendelés esetén a kiszállítási díj 990 Ft.

15.000 Ft és a feletti vásárlás esetén a kiszállítás Magyarország területén ingyenes.

GLS csomagpont(NEM házhozszállitás)  

9.900 Ft alatti vásárlás esetén a kiszállítási díj 990 Ft.

9.900 Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás Magyarország területén ingyenes.

Csomagkövetés: GLS csomagkövetés

Érvényes 2020. 01. 01-től

A Pick Pack Pontok bármikor útba esnek és ingyenes szállítást biztosítunk minden 9.900 Ft kosárérték feletti rendelésre.

 

 

Tudta Ön, hogy a Pick Pack Pont szolgáltatás használatával nem csak időt és pénzt takarít meg, de a környezetet is óvja? Válassza a Pick Pack Pontot és élvezze a szolgáltatás előnyeit online vásárlásai során!

 

Hol találhatóak a Pick Pack Pontok?

 

A RELAY üzletek közlekedési csomópontoknál, az INMEDIO, PLAYERSROOM, PlayMAX, SPORTFACTORY üzletek bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatóak meg, míg a MOL, OMV és Avia, Avanti töltőállomások a gépjárművel közlekedők, a COOP üzletek vidéken élő vásárlóink számára biztosítanak könnyű megközelíthetőséget

 

Válassza ki az Ön saját Pontját és vegye át Pick Pack csomagját!

 

A Pick Pack Pont kényelmes, kedvező árú, megbízható személyes csomagátvételt biztosít az ország 240 városában több mint 700 Pick Pack Ponton. A minőségi, hosszan nyitva tartó átvevőpontokon Ön napi teendőihez igazodva, akár 5+5 munkanapig átveheti az online megvásárolt termékeket hálózatunk üzleteiben.

 

A Hétfőtöl-Csütörtökig 13:00-ig megrendelt termékeket Budapesten várhatóan 2-3 munkanapon belül, míg nem budapesti szállítás esetén várhatóan 2-5 munkanapon belül veheti át az Ön által kiválasztott Pick Pack Ponton. A kiválasztott Pick Pack Pont SMS-ben küld értesítést a rendeléshez megadott telefonszámra, amint átvehetővé válik a csomag.

 

Keresse meg az Önnek legkényelmesebb Pick Pack Pontot itt:

 

Tudnivalók a csomag átvételéhez!

 

A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtassa ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést, vagy jegyezze fel a rendelés azonosító számát.

A csomag átvétele előtt be kell mutatni a személyazonosságot igazoló hatósági igazolványt (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél). Ha nem a csomagon szereplő személy veszi át a csomagot, akkor két tanú aláírásával ellátott meghatalmazás is szükséges a csomag átvételéhez.

Helyettes átvevő megnevezést kizárólag az átadónál maradó példányra kell feljegyezni. Az átadási bizonylat tárolása, valamint a meghatalmazás őrzése a vonatkozó szabályoknak megfelelően történik meg. A meghatalmazást az átadási bizonylattal együtt átadó megőrizni köteles.

Az utánvét érték kifizetését követően kinyitható a csomag és ellenőrizhető a tartalma, viszont nem adható vissza a csomag a Pick Pack Pont részére. Amennyiben a csomaggal kapcsolatban kérdés merül fel vagy szeretné azt visszaküldeni, úgy kérjük, vegye fel a kapcsolatot az organiclifestyle.hu ügyfélszolgálatával.

Fizetéssel kapcsolatos információk

 

A Pick Pack Pontokra történő szállítás esetében a következő fizetési lehetőségek állnak rendelkezésre:

 

1. Utánvét (készpénzes fizetés): a megvásárolt termék árát az Ön által kiválasztott Pick Pack Ponton kell fizetnie átvételkor, készpénzben.

 

2. Online, bankkártyás fizetés: Bankkártyás fizetést akár saját, akár céges bankkártyával is kezdeményezhet. Az online fizetés során elfogadott bankkártya-típusok a következők: VISA (Classic és Electron), valamint MASTERCARD (beleértve a Maestro-t is; amennyiben ennek nincs CVV2/CVC2 kódja, akkor az illető mezőt fiktív értékekkel kell kitölteni).

Miután a termék fizetése megtörtént, elkezdődik a kiszállítási folyamat.

 

3. Banki átutalás: A banki átutalással történő fizetés az előre utalási nyomtatvány alapján történik, amelyet e-mailben küldünk ügyfeleinknek a rendelés leadását követően.
A kiszállítási folyamat azt követően indul el, hogy a termékek vételára az e-mail-ben feltüntetett bankszámlán jóváírásra kerül.

 

 Mikor jó döntés a Pick Pack Pontot választani?

 

– Ha nem tud a megadott napon a szállítási címen tartózkodni és a futárra várni

– Nem rendelheti munkahelyére a csomagot

– Szeretne a szabadidejével saját maga gazdálkodni

 

Kérjük, vegyék figyelembe, hogy méretkorlátozás áll fenn: a termék csomagolással együtt nem haladhatja meg a 60x60x60 cm-t!

 

Pick Pack Pont ügyfélszolgálat elérhetősége

Ügyfélszolgálat elérhetősége: 06 1 881 2616

E-mail: pickpackpont@sprinter.hu

Érvényes 2020. 01. 01-től