Utolsó tételek raktáron

Kérastase Curl Manifesto Huile Sublime Repair 50ml

12 410,00 Ft
ÁFÁ-val együtt
Hozzáadás a kívánságlistához
Leírás

tápláló olaj a hullámos és göndör hajra

A többfunkciós olaj kényeztető ápolást nyújt a hullámos és göndör hajnak. Használata után a haj azonnal kezelhetővé, könnyen formázhatóvá és hidratálttá válik. Anélkül, hogy az olaj zsírossá tenné vagy elnehezítené a hajat.

A Kérastase Curl Manifesto Hulie Sublime Repair olyan természetes olajokat tartalmaz, amelyek hozzájárulnak a hajrostok felszínének lezárásához, így képesek simává varázsolni még a legporózusabb hajat is. Ez az ápoló olaj a hajápolási rutin bármely szakaszában kiválóan alkalmazható. Mindemellett szöszösödés elleni védelmet nyújt, és még inkább kiemeli a hullámok és a loknik gyönyörű formáját.

Tulajdonságok:

67%-kal puhább haj

99,9%-kal erősebb loknik

parabenmentes, szulfátmentes és ásványi olaj mentes

mélyreható hidratálás

74%-kal definiáltabb göndör loknik

Összetétel:

manuka méz – a természet csodája, mikro-tápanyagokban gazdag összetevő, amely tündöklő fényt kölcsönöz a hajnak

ceramid – szabadalmaztatott összetevő, amely képes feltölteni a hajrostok réseit és belülről erősíteni a hajszálak szerkezetét

Alkalmazása:

HAJBAN MARADÓ ÁPOLÓ: Vigyen fel 1-2 pumpanyomásnyi terméket (a haj hosszától és sűrűségétől függően) nedves vagy száraz hajra. Finoman nyomkodja bele a hajrostokba a loknik ideális formázásáért. Majd szárítsa meg a hajat diffúzorral, vagy hagyja szabad levegőn megszáradni.

FEJBŐRÁPOLÁS: Ossza a hajat több részre, hogy fel tudja vinni az olajat a fejbőrre. Vegyen a kezébe 1-2 pumpanyomásnyi olajat, majd finoman masszírozza a fejbőrbe

HAJMOSÁS ELŐTTI ÁPOLÓ: Vegyen 1-2 pumpanyomásnyi terméket a kezébe és gyengéden vigye fel száraz hajra. Hagyja legalább 5 percig vagy akár egész éjszaka hatni. Majd alaposan öblítse le és mossa meg a haját.

Tippünk:

A Kérastase Curl Manifesto Refresh Absolu frissítő permettel együtt alkalmazva akár 5x fényesebbé varázsolhatja a hajat.

2 Elemek
S2352

Megadott referenciák