Készleten

Kérastase Curl Manifesto Gelée Curl Contour 150ml

9 190,00 Ft 10% megtakarítás
8 271,00 Ft
ÁFÁ-val együtt
Egységár: (55,14 Ft / ml)
Karácsonyi akció!
Hozzáadás a kívánságlistához
Leírás

A loknik formáját kiemelő gél-krém csodákat tesz a hullámos és a göndör hajjal. A krémek hidratáló és a gélek fixáló tulajdonságait ötvözi magában. Mindemellett hővédelmet nyújt és még magas páratartalom esetén is megóvja a hajat a szöszösödéstől.

A Kérastase Curl Manifesto többi termékéhez hasonlóan ennek a hajban maradó ápolónak is egészen kivételes a formulája, olyan értékes összetevőket tartalmaz, amelyek puhává varázsolják és belülről erősítik a hajat. A Kérastase Curl Manifesto Gelée Curl Contour ápolónak köszönhetően a göndör tincsek természetes formájukban és intenzív fényben tündökölhetnek.

Tulajdonságok:

  • azonnali, 24 órás szöszösödés elleni és párataszító védelem
  • 74%-kal definiáltabb göndör loknik
  • 64%-kal hidratáltabb haj
  • szilikonmentes, szulfátmentes, parabenmentes és ásványi olaj mentes

Összetétel:

  • manuka méz – a természet csodája, mikro-tápanyagokban gazdag összetevő, amely tündöklő fényt kölcsönöz a hajnak
  • ceramid – szabadalmaztatott összetevő, amely képes feltölteni a hajrostok réseit és belülről erősíteni a hajszálak szerkezetét

Alkalmazása:
Hullámos haj: vigyen fel 2-4 pumpanyomásnyi terméket (a haj hosszának és sűrűségének függvényében) nedves vagy száraz hajra. Gyengéden oszlassa el az ujjaival, majd definiálja a hullámokat.

Göndör haj: vigyen fel 2-4 pumpanyomásnyi terméket szekciókra osztott hajra és az egyes loknikra. A loknikat ezután csavarja az ujjára a tincsek fantasztikus textúrájáért és a loknik formájának definiálásáért. Szárítsa meg a hajat diffúzorral, vagy hagyja szabad levegőn megszáradni.

Tippünk:
A termék felvitele közben finoman nyomkodja meg a hajat minden irányból a loknik mozgásának és volumenének kihangsúlyozásáért.

4 Elemek
S2350

Megadott referenciák