doTERRA Pilot Diffuser
   doTERRA Pilot Diffuser

   doTERRA Pilot Diffuser

   25 595 Ft
   ÁFÁ-val
   Nincs készleten

   Bemutatjuk a Pilot párologtatót, egy olyan hordozható párologtatót, amelyet bárhová magával vihet – akár a kocsijába, akár a munkahelyére, akár egyszerűen otthona különböző pontjaira. A praktikus és tiszta Pilot ideális választás kisebb terekbe. A tölthető és négy órán keresztül folyamatosan vagy nyolc órán keresztül megszakításokkal működtethető, új Pilot párologtatóval személyre szabhatja, hogyan kerüljenek a levegőbe a CPTG (Tanúsított, Tiszta, Letesztelt Minőségű) esszenciális olajok. A párologtató kompakt, semleges formatervezése miatt bármilyen környezetbe remekül illik. A Pilot készülék mellé egy dupla USB 2.4A csatlakozós autós töltő is jár a könnyű feltöltés érdekében, valamint egy hordozható tároló utazáshoz.

   Mennyiség:
   • GLS Házhozszállitás 18.000 Ft felett ingyenesGLS Házhozszállitás 18.000 Ft felett ingyenes GLS csomagpont 12.000 Ft felett ingyenes

   Termékjellemzők

   • Tölthető akkumulátorral, hogy ne kelljen azon aggódnia, van-e a közelben konnektor
   • Egyedi beállítások – négy órán keresztül folyamatosan vagy nyolc órán keresztül megszakításokkal működő párologtatás
   • Praktikus hordozható tárolóval
   • Felelősségteljes tervezéssel, környezetbarát anyagok felhasználásával készítve
   • 12 hónapos jótállással

    

   Wellness az otthonában

   Az esszenciálisolaj-párologtató használatával egyszerű, kényelmes és tiszta módon élvezheti ki az esszenciális olajok jótékony hatásait. Töltse meg otthonát az esszenciális olajok aromájával, formálja át munkahelyét felemelő érzések által, vagy teremtsen pihentető környezetet lefekvés előtt. Az esszenciálisolaj-párologtatók a modern otthon nélkülözhetetlen kellékei!

   Használati módok

   • Használjon tiszta, szobahőmérsékletű csapvizet. Ügyeljen rá, hogy a vízszint ne haladja meg a maximális vízszintet mutató jelzést.
   • Adjon a vízhez 2–5 cseppet a kiválasztott doTERRA esszenciális olajokból. A még intenzívebb illathatásért akár több olajat is használhat. Kísérletezzen a használt olaj mennyiségével, és derítse ki, hogyan érheti el a legjobb eredményt.
   doTERRA
   60213787

   Megadott referenciák

   8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

   doTERRA Pilot Diffuser

   25 595 Ft
   ÁFÁ-val