• doTERRA Lumo Diffuser
doTERRA Lumo Diffuser
Készleten

doTERRA Lumo Diffuser

35 990,00 Ft az ön megtakarítása 3 000,00 Ft
32 990,00 Ft
ÁFÁ-val együtt
Leírás

Teremtsen bármilyen helyiségben meghitt és nyugodt, vagy éppen felemelő légkört ezzel az egyedi tervezésű, ultrahangos párologtatóval. A természet ihlette Lumo párologtató készülék juharfából készült alapzaton áll, és számos fénybeállítási lehetőséget kínál – a természetből merített ötletek alapján. Az egyedi beállításokat kínáló Lumo képes két vagy öt órán át folyamatosan, illetve tíz órán keresztül megszakításokkal működni.

Termékjellemzők

  • Egyedi beállítások: két vagy öt órán át folyamatosan/tíz órán át megszakításokkal (öt percig be/öt percig ki)
  • Ultrahangos technológia
  • Hétféle világításszín állítható be
  • Juharfa alapzat
  • Akár 25 m2-t is ellát

Wellness a levegőben

Egy egyedi tervezésű, természet ihlette, ultraszonikus párologtatóval bármely helyiséget nyugodt vagy felemelő környezetté alakíthatja. A számos elérhető párologtató között biztosan megtalálja az Önhöz leginkább illőt!

Használati módok

  • Használjon tiszta, szobahőmérsékletű csapvizet. Ügyeljen rá, hogy a vízszint ne haladja meg a maximális vízszintet mutató jelzést.
  • Adjon a vízhez 2–5 cseppet a kiválasztott doTERRA esszenciális olajokból. A még intenzívebb illathatásért akár több olajat is használhat. Kísérletezzen a használt olaj mennyiségével, és derítse ki, hogyan érheti el a legjobb eredményt.

A Készülék Tisztítása

A tisztítás nélkülözhetetlen annak biztosítása érdekében, hogy ne keletkezzen a megfelelő működést már akadályozó olajlerakódás a párologtatóban. Ezért időről időre érdemes egy-egy tisztítási ciklust is elindítani a készüléken. Amennyiben mindennap használja, a tisztítási ciklusra érdemes havonta egyszer sort keríteni. Ehhez kövesse az alábbi lépéseket:

1. Töltse meg félig a párologtatót tiszta vízzel.

2. Adjon hozzá tíz csepp fehér ecetet.

3. Kapcsolja be a készüléket kb. öt percre, hogy a vizes-ecetes keverék az egység minden pontját átjárja és megtisztítsa.

4. Ürítse ki teljesen a párologtatót.

5. Egy ecetbe mártott fültisztító pálcika segítségével törölje át a készülék nehezebben elérhető pontjait és sarkait is.

6. Öblítse ki tiszta vízzel.

7. Egy száraz ruhával törölje át a párologtatót, és szárítsa meg alaposan.

 

9 Elemek
60204449

Megadott referenciák