Utolsó tételek raktáron

doTERRA Mito2Max 60 db zöldségkapszula

25 785,00 Ft
ÁFÁ-val együtt
Egységár: (429,75 Ft / kapsz)
Hozzáadás a kívánságlistához
Leírás

MITO2MAX® ENERGIA ÉS FIZIKAI ERŐNLÉT KOMPLEX

TERMÉKLEÍRÁS

Az emberi testet sejtek trilliói alkotják. Figyelemre méltó, hogyan tükrözi azt a szinergiát, amely a sejtek között megy végbe. Az élet „energiája” e sejtek mitokondriumából származik. Ahogy öregszünk, testünk mitokondriális funkciója kevésbé hatékony. Ez alacsonyabb energia szintet von maga után és a sejtek még több méreganyag kibocsátásával jár. Az ifjúságban élvezett sportok és tevékenységek kevésbé élvezetessé válhatnak. Vannak, akik koffein és más stimulánsok segítségével próbálják növelni energiaszintjüket, ami gyors felpörgést biztosíthat, de gyakran utána rosszabbul érzik magukat. A Mito2Max a dōTERRA egyedülálló formulája, melynek elsődleges összetevője az Acetil-L karnitin, mely az egészséges életmód támogatását szolgálja. Oligonol® -t is tartalmaz, mely egy egyedülálló antioxidáns keverék, amely biológiailag aktív polifenolokat tartalmz a licsi gyümölcsből és zöld teából. Az Ashwaganda gyökér kivonata szintén a Mito2Max egyik fő összetevője, amelyet a sokféle felhasználásának köszönhetően „a korszakok növényének” is neveznek. Ashwagandát nemzedékek óta tanulmányozzák, pozitívan befolyásolhatja a hangulatot és megnyugtathatja az idegrendszert.

• A szabadalmaztatott növényi kivonatok és az anyagcsere-kofaktorok standardizált formulájával támogatja elfoglalt életstílusában.

• A nap folyamán pozitív hangulatot teremt.

• Használja koffein tartalmú italok hosszútávú helyettesítőjeként.


HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Vegyen be 2 kapszulát naponta étkezések mellett. Elalvás előtt kerülje fogyasztását!


FIGYELEM

Gyermekek elől elzárva tartandó. Ha várandós, szoptat vagy orvosi felügyelet áll, kérje ki kezelőorvosa tanácsát. Ne használja, ha a biztonsági fólia sérült vagy hiányzik. Hűvös, száraz helyen tárolja.

 


60 db zöldségkapszula

A doTERRA termékek Tiszta Terápiás Minőségű (CPTG) illóolajak.

1 Elem
S0229

Megadott referenciák