• doTERA PB Assist® Jr 30 csomag
Utolsó tételek raktáron

doTERRA PB Assist® Jr 30 csomag

15 295,00 Ft
ÁFÁ-val együtt
Egységár: (509,83 Ft / csomag)
Hozzáadás a kívánságlistához
Leírás

A PB Assist Jr. egy por alakú probiotikus étrend-kiegészítő, amely gyermekek és olyan felnőttek számára lett kifejlesztve, akiknek gondot okoz a tabletták lenyelése. A probiotikumot egy olyan finom por formájában kínáljuk, amely közvetlenül a szájon át bevehető, így fogyasztását szórakoztató és ízletes élményként építheti be bárki a napi rutinjába.

Elsődleges előnyök

  • Finom, egyszerűen bevehető termék, amelyért rajonganak a gyermekek
  • Összesen hat különböző probiotikus törzs egyedülálló keverékéből származó élő sejtet tartalmaz, amelyeket kifejezetten a gyermekek egészségére gyakorolt kedvező hatásaikért választottunk ki.

 

Teljes összetevőlista

Probiotikus keverék (Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus salivarius, Lactobacillus plantarum, Bifidobacterium breve, Bifidobacterium lactis), xilitol, erythritol, frukto-oligoszacharid, természetes epres-dinnyés aroma, citromsav, szilikát

Használati módok

  • Habár a táplálékkiegészítők remekül támogatják a napi rutint, nem helyettesíthetik a változatos és kiegyensúlyozott étrendet, valamint az egészséges életmódot
  • Használat előtt olvasson el minden óvintézkedést és figyelmeztetést
  • Ne lépje túl a javasolt adagolást.

Használati utasítás

Naponta egy tasak tartalmát fogyassza el. Öntse a tasak tartalmát közvetlenül a szájába, vagy keverje el 118 ml vízben, gyümölcslében vagy egyéb tetszőleges italban, és azonnal fogyassza el. Akár hideg élelmiszerekkel, például joghurttal, smoothie-val, reggelizőpehellyel stb. is bevehető.

Figyelmeztetés

Ne keverje forró vízzel.

 

2 Elemek
34420001

Megadott referenciák