Nincs raktáron

Biocom Immune Protect Spray 100 ml

10 490,00 Ft
ÁFÁ-val együtt
Egységár: (104,90 Ft / ml)
Leírás

Az Immune Protect Spray az étrend-kiegészítő készítmények egy új generációjához tartozik, ugyanis a készítményben lévő hatóanyagok, közvetlenül a száj nyálkahártyáján keresztül szívódnak fel. Fújjon a sprayből a szájába, tartsa a nyelve alatt egy pár másodpercig és a hatóanyagok a szájnyálkahártyán keresztül azonnal felszívódnak, kikerülve a teljes gyomor- és bélrendszert. A spray lehetővé teszi, hogy a bejuttatott anyagok perceken belül eljussanak a véráramon keresztül a sejtekig, maximálisan támogatva ezzel immunrendszerünk működését is.

Mit tartalmaz?
Az Immune Protect a Kombuflavonoidok és négyféle gyógygomba (Mandula gomba, Shiitake, Reishi és Kínai hernyógomba) teljes spektrumú hatóanyag tartalmának kombinációit tartalmazza, melynek eredményeképpen a hatóanyagok szinergiában, azaz egymás hatását felerősítve fejtik ki hatásukat.

Mit jelent ez a szinergia?
A Kombuflavonoidok és a gombakivonat összes hatóanyagtartalma együttes kombinációban vannak jelen a készítményben, így valószínű, hogy a hatóanyagok közötti kölcsönhatások is fontos szerepet játszanak a termék egészségvédő, betegség-megelőző hatásaiban.

Az Immune Protect Spray hatóanyagai:

·         Kombuflavonoidok magas antioxidáns státusszal.

·         Poliszacharidok: 1-3, 1-6 béta-glükánok változó arányban.

·         Piros, sötétvörös, lilás fekete színű gyümölcsök flavonoidjai (a csipkebogyótól a feketeribiszkén át a meggyig).

·         B6, B12, Folsav és C-vitamin.

Előnyei:
·         Vegetáriánus fogyasztók is alkalmazhatják.
·         Gyorsan hat és nem tartalmaz kötő- vagy töltőanyagokat.
·         Egész nap maximumon tarthatja energiaszintjét és immunrendszerét gyors és egyszerű befújásokkal napi négy vagy több alkalommal.
·         A poliszacharidok esetében dupla hasznosulásról van szó, mert nem csak a szájnyálkahártyán keresztül szívódnak fel, hanem a                        vékonybél nyálkahártyáján keresztül is.
·         Az Immune Protect Spray alkalmazásakor nem jelentkeznek nyelési problémák.
·         A felszívódás szinte azonnal megtörténik a száj nyálkahártyáján keresztül.
·         Kellemes, gyümölcsös íze igazi élménnyé teszi a fogyasztását.
·         Könnyen kezelhető, hordozható.

 

Biocom
S1763

Megadott referenciák