


(83 Ft / g)
A zöldségek olyan egyedi, gyümölcsökben nem előforduló fitokémiai anyagok forrásai, melyek nélkülözhetetlenek sejtjeink, szerveink optimális működéséhez, egészségünk megtartásához, életminőségünk javításához.
Flavon üzenete: "Szeretnénk tájékoztatni arról, hogy környezetvédelmi szempontok miatt úgy döntöttünk, nem csomagolunk többé adagolókanalat termékeinkhez, mivel szeretnénk csökkenteni a felhasznált műanyagok mennyiségét és hozzájárulni környezetünk megóvásához"
Prémium kategóriás zöldség-alapú termékünk elsősorban az egyoldalúan táplálkozók és a kevés zöldséget fogyasztók számára lett kifejlesztve, a Flavon Green és a legújabb tudományos eredmények alapján, az összetevők közötti szinergikus hatások fokozásának céljából. A tudomány élvonalához tartozó, bizonyítottan előnyös élettani hatású összetevők felhasználásával az egészségtudatos táplálkozás és életmód támogatója.
A fogyasztói kör tudatos bővítésére törekedve, a termék összetevőinek kiválasztásánál az egyik szempont az volt, hogy a kisgyermekektől kezdve, a várandós édesanyákon át, egészen a legidősebbekig bárki fogyaszthassa.
A gyümölcs-alapú Flavon termékekkel rendkívül jól, előnyösen harmonizál, bármelyikkel kombinálható.
Ajánlott fogyasztási mennyiség: napi 1-2 alkalommal, étkezések után, a termékhez csomagolt adagolókanállal.
A Flavon Green + tápértékmutatóiról a termék csomagolásán, valamint az Összetevők menüpontban találnak részletes információt.
A Flavon Green +-ban a zöldség alapanyagok koncentrált formában, sűrítményként vannak jelen. A termékben megtalálható az új, nagy jelentőségű élesztő eredetű, az egészséges immunműködést támogató (1,3)-(1,6)-β-D-glükán, a régóta ismert kedvező hatású kurkuma, a nyomelemekben és vitaminokban gazdag, magas antioxidáns aktivitású Moringa Oleifera. Továbbá jellemzőek a Flavon Green +-ra a lipofil flavonoidok, és a prebiotikus hatású növényi rostok (inulin).
Átlagos tápérték | 100 g termékben | 1 adagolókanál (6 g) termékben |
---|---|---|
*NRV = felnőttek számára ajánlott napi beviteli referenciaérték | ||
Energia | 1039 kJ / 248 kcal | 62 kJ / 15 kcal |
Zsír | 1,2 g | 0,07 g |
amelyből telített zsírsavak | 0,6 g | 0,04 g |
Szénhidrát | 57 g | 3,4 g |
amelyből cukrok | 50 g | 3 g |
Fehérje | 3,9 g | 0,23 g |
Só | 0,16 g | 0,01 g |
C-vitamin | 955 mg | 57,3 mg / NRV* 72% |
Össz. polifenol | 2733 mg | 164 mg |
Flavonoidok | 787 mg | 47 mg |
Megadott referenciák