Készleten

BLADE PRO SHREDDED 210g

8 590,00 Ft
ÁFÁ-val együtt
Egységár: (40,90 Ft / g)
Ízesítés
Hozzáadás a kívánságlistához
Leírás

BLADE PRO SHREDDED 210g

Te is azért jársz az edzőterembe hogy kipattintsd magad. A legjobbat akarod kihozni a testedből.
Jól tudod hogy a nagyméret nem párosult a szálkás izomzattal! Eddig…. ez az a pont, ahol az BLADE PRO SHREDDED belép.
Az BLADE PRO SHREDDED, a világ első Nitrogén Oxid thermogenikus zsírégetője.
új izomszövet növekedését, kőkemény maximális bedurranásokat, Háló szerű erezettséget stimulál, maximalizálja az erőt és állóképességet. Maximum Power.
Lefejti és elégeti a testzsírt, az izomzat mély barázdáltságát hozva létre ezzel. Az BLADE PRO SHREDDED a legtökéletesebb táplálékkiegészítő a végső célod eléréséhez, vagyis hogy óriási és szálkás legyél.

  • Extrém izomnövekedés
  • Izomrostokat Kettészelő Bedurranás
  • Huzalszerű erek
  • Emberfeletti erő
  • Extreme energy
  • Maximális Zsírégetés

Technológia
A Nitrogén Oxid belövellése az izmokat megduzzasztja vérrel, a vizet vagy a plazmát kiszorítja a keringési rendszeredből, előidézve ezzel a plazma térfogatának változását. Ennek eredményeként a véredben koncentráltabban lesz jelen a valaha kifejlesztett leghatékonyabb zsírégető mátrix
Ez a zsírégető mátrix semmihez sem hasonlítható. BLADE PRO SHREDDED gyakorlatilag egy sokrétű mechanizmuson keresztül begyújtja a zsírégető-kazánt. A legtöbbet kutatott és klinikailag bizonyított zsírégető összetevők, az Boiprine, Cayenne pepper extract, Tyrosin kis rész a BLADE PRO SHREDDED PUMP AND BURN egyenletében. A Nitrogén Oxid katalizátorként működve meghatványozza a SHREDDED zsírégető hatását. Ez a thermogenikus reakció extrém zsírcsökkentést indít el, hogy kihangsúlyozza a különböző izomcsoportokat és az erezettséget. Pumpálj és Égess a BLADE PRO SHREDDED el.

Keverj el 2 adagolókanál ( 7g ) Blade Pro Shredded-et 250ml hideg vízben és fogyaszd el edzés előtt. Ne lépd túl az ajánlott napi mennyiséget!

3 Elemek
S1920

Megadott referenciák