Forever Aloe Moisturizing Lotion 118ml
   Forever Aloe Moisturizing Lotion 118ml
   Forever Aloe Moisturizing Lotion 118ml

   Forever Aloe Moisturizing Lotion 118ml

   9 490 Ft

   (76 Ft / ml)

   ÁFÁ-val
   Készleten

   Tökéletes hidratáló folyadék, amely 100 -os stabilizált aloe vera zseléből készült kollagén és elasztin hozzáadásával.

   118 ml-es zselé;

   Forever termék a bőr hidratálásához.

   Mennyiség:
   • GLS Házhozszállitás 20.000 Ft felett ingyenesGLS Házhozszállitás 20.000 Ft felett ingyenes GLS csomagpont 15.000 Ft felett ingyenes

   Ez az egyedülálló hidratáló folyadék védi a bőrt, visszaadja nedvességtartalmát, és fenntartja természetes pH-egyensúlyát, miközben hatékonyan óvja a szél és napsugárzás szárító hatásaitól. Rehidratáló hatású, ami hozzásegít ahhoz, hogy a bőr lágy tapintású, sima és rugalmas legyen. Arc-, kéz-és testápolásra ideálisan használható. Ugyancsak kiváló alap a sminkhez. Ez az új recept alapján készült termékünk a korábbinál is hatékonyabban segíti a bőr vízfelvételét.

   Az ALOE MOISTURIZING LOTION tökéletes hidratáló folyadék, amely 100 %-os stabilizált aloe vera zseléből készült kollagén és elasztin hozzáadásával. Ez az egyedülálló hidratáló folyadék védi a bőrt, visszaadja nedvességtartalmát, és fenntartja természetes pH-egyensúlyát, miközben hatékonyan óvja a szél és napsugárzás szárító hatásaitól. Rehidratáló hatású, ami hozzásegít ahhoz, hogy a bőr lágy tapintású, sima és rugalmas legyen. Arc-, kéz-és testápolásra ideálisan használható. Ugyancsak kiváló alap a sminkhez. Ez az új recept alapján készült termékünk a korábbinál is hatékonyabban segíti a bőr vízfelvételét.

   HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ: Arcra, kézre, testre történő felvitel után a folyadékot gyengéden masszírozza el, míg a bőr teljesen fel nem szívja. Smink alapként történő használatkor nem kell megvárni, míg a bőr teljesen beissza, elég, ha vékony filmréteget képez.

   36% aloe verat tartalmaz. Mélyhidratáló krém arc és test ápolására. Pikkelysömör, ekcéma és szárazbőr esetén kitűnő a hatása. A sűrű krém vegyíti a tiszta, stabilizált aloe vera gél hatásait az allantoinnal, a sárgabarackmag olajjal, a jojoba olajjal, az elasztinnal és az oldódó kollagénnel, így megnyugatatja és hidratálja a bőrt.

   S0376
   9 Elemek

   Megadott referenciák

   Hozzászólások (0)
   Egyelőre nincs vásárlói vélemény.
   Forever Aloe Moisturizing Lotion - hidratáló krém 118ml

   Forever Aloe Moisturizing Lotion 118ml

   9 490 Ft

   (76 Ft / ml)

   ÁFÁ-val