• Forever Aloe Moisturizing Lotion - hidratáló krém 118ml
  • Forever Aloe Moisturizing Lotion - hidratáló krém 118ml
Forever Aloe Moisturizing Lotion - hidratáló krém 118ml
Utolsó tételek raktáron

Forever Aloe Moisturizing Lotion 118ml

7 490,00 Ft
ÁFÁ-val együtt
Egységár: (63,47 Ft / ml)
Hozzáadás a kívánságlistához
Leírás

Ez az egyedülálló hidratáló folyadék védi a bőrt, visszaadja nedvességtartalmát, és fenntartja természetes pH-egyensúlyát, miközben hatékonyan óvja a szél és napsugárzás szárító hatásaitól. Rehidratáló hatású, ami hozzásegít ahhoz, hogy a bőr lágy tapintású, sima és rugalmas legyen. Arc-, kéz-és testápolásra ideálisan használható. Ugyancsak kiváló alap a sminkhez. Ez az új recept alapján készült termékünk a korábbinál is hatékonyabban segíti a bőr vízfelvételét.

Az ALOE MOISTURIZING LOTION tökéletes hidratáló folyadék, amely 100 %-os stabilizált aloe vera zseléből készült kollagén és elasztin hozzáadásával. Ez az egyedülálló hidratáló folyadék védi a bőrt, visszaadja nedvességtartalmát, és fenntartja természetes pH-egyensúlyát, miközben hatékonyan óvja a szél és napsugárzás szárító hatásaitól. Rehidratáló hatású, ami hozzásegít ahhoz, hogy a bőr lágy tapintású, sima és rugalmas legyen. Arc-, kéz-és testápolásra ideálisan használható. Ugyancsak kiváló alap a sminkhez. Ez az új recept alapján készült termékünk a korábbinál is hatékonyabban segíti a bőr vízfelvételét.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ: Arcra, kézre, testre történő felvitel után a folyadékot gyengéden masszírozza el, míg a bőr teljesen fel nem szívja. Smink alapként történő használatkor nem kell megvárni, míg a bőr teljesen beissza, elég, ha vékony filmréteget képez.

36% aloe verat tartalmaz. Mélyhidratáló krém arc és test ápolására. Pikkelysömör, ekcéma és szárazbőr esetén kitűnő a hatása. A sűrű krém vegyíti a tiszta, stabilizált aloe vera gél hatásait az allantoinnal, a sárgabarackmag olajjal, a jojoba olajjal, az elasztinnal és az oldódó kollagénnel, így megnyugatatja és hidratálja a bőrt.

1 Elem
S0376

Megadott referenciák