

(20 Ft / g)
1 adag kávé kb. 90 Ft/adag (A hazai fogyasztói visszajelzések alapján a használt adagolásból számítva)
kiváló minőségű arabica kávéhoz ganodermakivonatot kevernek (ezért kizárólag instant kiszerelésben kaphatók), így egy olyan élvezeti cikk válik elérhetővé, mely a ganoderma gomba jótékony hatásának köszönhetően nem csak ízében, hanem a szervezetre gyakorolt pozitív tulajdonságaiban is egyedi.
Boldog kávé csokiimádóknak!
Instant csoki és kávé az ínyenceknek. Ha szükséged van némi plusz energiára!
A fenséges ízű Zhi Mocha válogatott kávészemekből készült instant kávépor, ganoderma kivonat és kakaópor keveréke.
Kávé és csoki? Bűnös élvezetek a négyzeten? Egyet se félj! A gyógygomba közömbösíti, amit a koffein és a csoki esetleg elrontana.
Csak élvezd!
A kakaó a mályvafélék családjába tartozó faj. Gyümölcse, a kakaóbab fontos élelmiszeripari alapanyag: ez a kakaóvaj, a kakaópor és a csokoládé alapanyaga.
A kakaót a közép-amerikai indiánok (maják, aztékok, olmékok stb.) szentként, a belőle készült italt pedig az istenek italaként tartották számon.
A kakaó főbb hatóanyagai: fermentált magban 1–2% teobromin, 0,2–0,3% koffein, nyomokban teofillin, kb. 5% katechincserzőanyag, polimer procianidin, 50–60% zsíros olaj.
A kakaót elsősorban fűszerként használják. A wellness-iparban a csokoládémasszázs is igen elterjedt a magas kakaóvaj tartalmú csokoládéban található hatóanyagok bőrtisztító, ápoló és méregtelenítő hatása miatt. A kakaóvaj teobromin tartalmánál fogva külsőleg segíti a zsírégető folyamatokat. A flavonoidok gátolják a bőr öregedéséért felelős szabadgyökök képződését.
Egyéb jó tulajdonságai: A kakaó gazdag flavonoidokban, ami a szív- és érrendszerre van jó hatással. A flavonoidok antioxidánsként viselkednek. Az utóbbi években a tudósok megállapították, hogy az antioxidánsokban gazdag ételek rendszeres fogyasztása csökkenti az olyan – véredényekhez kötődő – problémák kialakulásának veszélyét, mint például a magas vérnyomás, agyvérzés és egyéb szívbetegségek.
A ganoderma jó tulajdonságai: A modern tudomány felfedezte, hogy mennyire kiválóan tudnak a szervezetre hatni a ganodermában fellelhető tápanyagok, és milyen előnyösek az egészségre nézve. A ganodermában megtalálható aktív alkotóelemeket, gyűjtőnéven „semlegesítő elemeknek” nevezték el. A „semlegesítő elemek” olyan tápanyagok, melyeknek gyógyító, terápiás hatásai vannak. Az aktív alkotóelemek a következők: poliszaharidok, triterpének, adenosin, szerves germánium. Tulajdonságaik a következő előnyökkel járnak:
kiegyensúlyozzák az immunrendszert
javítják a vérkeringést
növelik a testben az oxigénszintet
semlegesítik a test savasságát.
DXN Zhi Mocha
A DXN Zhi Mocha azoknak készült, akik már megszerették a DXN ganodermás kávéit, de nem mondanának le a csokoládé ízéről sem. A gazdag aromájú DXN Zhi Mocha válogatott kávészemekből készült instant kávépor, Ganoderma-kivonat és kakópor keveréke.
Most, hogy a jeges kávék oly népszerűek, ajánljuk, hogy próbálja ki a Zhi Mocca-t jégkockákkal is!
Melegen és hidegen is fogyasztható.
1 tasak 21 g italport tartalmaz.
1 dobozban 20 tasak található.
Összetevők:
Kávékrémpor (36,8 %) [glükóz szirup, növényi zsiradék (részben hidrogénezett pálmaolaj), stabilizátorok: dikálium-hidrogén-foszfát E340(ii), pentanátrium-trifoszfát E451(i), nátrium-kazeinát (tejfehérje), emulgeálószerek: zsírsavak mono- és digliceridjei E471, zsírsavak mono- és digliceridjeinek mono- és diacetil-borkősav észterei E472e, színezék: béta-karotin E160a], Cukor, sovány tejpor, malátakivonat, Instant kávé (7,4 %), Kakaó por (2,6 %), Ganoderma kivonat (2,0 %)
Megadott referenciák