DXN Maca EuCafé, 20 tasak x 21 g
   DXN Maca EuCafé, 20 tasak x 21 g

   DXN Maca EuCafé, 20 tasak x 21 g

   10 490 Ft

   (25 Ft / g)

   ÁFÁ-val
   Utolsó tételek a raktáron

   DXN Maca EuCafé, instant nőiesség

   A nagysikerű EuCafé visszatért! Ez a nagyszerű ízű kávékeverék az európai piac igényeinek megfelelően növényi eredetű kávékrémport, cukrot, instant kávéport és Maca (Lepidium meyenii) port tartalmaz. 
   1 adag kávé kb. 80 Ft/adag (A hazai fogyasztói visszajelzések alapján a használt adagolásból számítva)

   Mennyiség:
   • GLS Házhozszállitás 18.000 Ft felett ingyenesGLS Házhozszállitás 18.000 Ft felett ingyenes GLS csomagpont 12.000 Ft felett ingyenes

   Kiváló minőségű arabica kávéhoz ganodermakivonatot kevernek (ezért kizárólag instant kiszerelésben kaphatók), így egy olyan élvezeti cikk válik elérhetővé, mely a ganoderma gomba jótékony hatásának köszönhetően nem csak ízében, hanem a szervezetre gyakorolt pozitív tulajdonságaiban is egyedi.

   50 fölött mosolygósan – instant nőiesség

   Egy adag kávé kb. 120 Ft (hazai fogyasztói visszajelzések alapján, miszerint egy doboz = 40 adag). Ez egy prémium minőségű, különleges kávé esetében egész jól hangzik, nem?
   Viszont én egy egész tasak kávét 1,5–2 dl forró vízben szoktam feloldani… Szerintem az élvezeti értéke sokkal fontosabb az áránál!**
   Növényi eredetű kávékrémport, cukrot, instant kávéport és Maca (Lepidium meyenii) port tartalmaz.

   Komolyan mondom:

   A macát (perui zsázsát) kizárólag az Andok 4–5000 méter magasan fekvő területein termesztik. A növény aranyló, vöröses, lila, kék, fekete vagy zöld színű gyökere a régió különösen nagy becsben tartott élelmiszere.

   Főbb hatóanyagai:

   Szénhidrátok (60%) fehérjék (10%) étkezési rostok (8,5%), zsír (2,2%) valamint uridin, almasav és benzoil- származékai, glükozilonát. Ásványi anyagokban és zsírsavakban gazdag, emellett aminosavakat és különböző poliszacharidokat tartalmaz.
   Két különleges hatóanyaga az (1R, 3S)-1-metiltetrahidro-karbolin 3-karboxilsav, amely a központi idegrendszerre hat és a p-metoxibenzil izotiocianát, melyet vágyserkentő hatásúként (afrodiziákum) tartanak számon.
   Az afrodiziákumokról azt tartják, hogy fogyasztásuk, élvezetük nagymértékben fokozza a nemi vágyat, fizikai vagy pszichés úton/módon.

   maca növény gumójáról is sokan állítják, hogy afrodiziákum, egyes kutatások szerint fokozza a spermaszámot, a spermák életképességét és segíthet a menopauza kellemetlen tüneteinek enyhítésében.

   Egyes források adaptogén növényként emlegetik (vagyis csak akkor hat, ha szükség van rá, és úgy, ahogy szükség van rá).

   Mire való tehát a Maca?
   „Általános vitalizáló szerként, betegségek utáni lábadozás idején, házi állatok és az ember termékenységének fokozására alkalmazzák, valamint az inkák fogyasztották erejük növelésére háborúba indulás előtt.” Hajdu Zsanett biológus

   Ezek a terméktapasztalatok azonban sok esetben tudományosan nem bizonyítottak. Bár gyanítom, hogy akinek bejön a Maca, nem foglalkozik holmi tudományos értekezésekkel!

   **„Ha azt mondjuk a fölnőtteknek: ‘Láttam egy szép házat, rózsaszínű téglából épült, ablakában muskátli, tetején galambok…’ – sehogy sem fogják tudni elképzelni ezt a házat. Azt kell mondani nekik: ‘Láttam egy százezer frankot érő házat.’ Erre aztán fölkiáltanak: ‘Ó, milyen szép!” Antoine de Saint-Exupery

   A nagysikerű EuCafé visszatért! Ez a nagyszerű ízű kávékeverék az európai piac igényeinek megfelelően növényi eredetű kávékrémport, cukrot, instant kávéport és Maca (Lepidium meyenii) port tartalmaz.


   1 tasak 21 g kávékeveréket tartalmaz.
   1 dobozban 20 tasak található.

   Összetevők:

   Kávékrémpor (44,05%) [glükóz szirup, növényi zsiradék (részben hidrogénezett pálmaolaj), stabilizátorok: dikálium-hidrogén-foszfát E340(ii), pentanátrium-trifoszfát E451(i), nátrium-kazeinát (tejfehérje), emulgeálószerek: zsírsavak mono- és digliceridjei E471, zsírsavak mono- és digliceridjeinek mono- és diacetil-borkősav észterei E472e, színezék: béta-karotin E160a], nádcukor, instant kávépor (14,68%), Maca (Lepidium meyenii) por (0,15%)

   S0520
   2 Elemek

   Megadott referenciák

   DXN Maca EuCafé 20 tasak x 21 g

   DXN Maca EuCafé, 20 tasak x 21 g

   10 490 Ft

   (25 Ft / g)

   ÁFÁ-val