• DXN Maca EuCafé 20 tasak x 21 g
DXN Maca EuCafé 20 tasak x 21 g
Utolsó tételek raktáron

DXN Maca EuCafé, 20 tasak x 21 g

7 880,00 Ft
ÁFÁ-val együtt
Egységár: (18,76 Ft / g)
Hozzáadás a kívánságlistához
Leírás

Kiváló minőségű arabica kávéhoz ganodermakivonatot kevernek (ezért kizárólag instant kiszerelésben kaphatók), így egy olyan élvezeti cikk válik elérhetővé, mely a ganoderma gomba jótékony hatásának köszönhetően nem csak ízében, hanem a szervezetre gyakorolt pozitív tulajdonságaiban is egyedi.

50 fölött mosolygósan – instant nőiesség

Egy adag kávé kb. 120 Ft (hazai fogyasztói visszajelzések alapján, miszerint egy doboz = 40 adag). Ez egy prémium minőségű, különleges kávé esetében egész jól hangzik, nem?
Viszont én egy egész tasak kávét 1,5–2 dl forró vízben szoktam feloldani… Szerintem az élvezeti értéke sokkal fontosabb az áránál!**
Növényi eredetű kávékrémport, cukrot, instant kávéport és Maca (Lepidium meyenii) port tartalmaz.

Komolyan mondom:

A macát (perui zsázsát) kizárólag az Andok 4–5000 méter magasan fekvő területein termesztik. A növény aranyló, vöröses, lila, kék, fekete vagy zöld színű gyökere a régió különösen nagy becsben tartott élelmiszere.

Főbb hatóanyagai:

Szénhidrátok (60%) fehérjék (10%) étkezési rostok (8,5%), zsír (2,2%) valamint uridin, almasav és benzoil- származékai, glükozilonát. Ásványi anyagokban és zsírsavakban gazdag, emellett aminosavakat és különböző poliszacharidokat tartalmaz.
Két különleges hatóanyaga az (1R, 3S)-1-metiltetrahidro-karbolin 3-karboxilsav, amely a központi idegrendszerre hat és a p-metoxibenzil izotiocianát, melyet vágyserkentő hatásúként (afrodiziákum) tartanak számon.
Az afrodiziákumokról azt tartják, hogy fogyasztásuk, élvezetük nagymértékben fokozza a nemi vágyat, fizikai vagy pszichés úton/módon.

maca növény gumójáról is sokan állítják, hogy afrodiziákum, egyes kutatások szerint fokozza a spermaszámot, a spermák életképességét és segíthet a menopauza kellemetlen tüneteinek enyhítésében.

Egyes források adaptogén növényként emlegetik (vagyis csak akkor hat, ha szükség van rá, és úgy, ahogy szükség van rá).

Mire való tehát a Maca?
„Általános vitalizáló szerként, betegségek utáni lábadozás idején, házi állatok és az ember termékenységének fokozására alkalmazzák, valamint az inkák fogyasztották erejük növelésére háborúba indulás előtt.” Hajdu Zsanett biológus

Ezek a terméktapasztalatok azonban sok esetben tudományosan nem bizonyítottak. Bár gyanítom, hogy akinek bejön a Maca, nem foglalkozik holmi tudományos értekezésekkel!

**„Ha azt mondjuk a fölnőtteknek: ‘Láttam egy szép házat, rózsaszínű téglából épült, ablakában muskátli, tetején galambok…’ – sehogy sem fogják tudni elképzelni ezt a házat. Azt kell mondani nekik: ‘Láttam egy százezer frankot érő házat.’ Erre aztán fölkiáltanak: ‘Ó, milyen szép!” Antoine de Saint-Exupery

A nagysikerű EuCafé visszatért! Ez a nagyszerű ízű kávékeverék az európai piac igényeinek megfelelően növényi eredetű kávékrémport, cukrot, instant kávéport és Maca (Lepidium meyenii) port tartalmaz.


1 tasak 21 g kávékeveréket tartalmaz.
1 dobozban 20 tasak található.

Összetevők:

Kávékrémpor (44,05%) [glükóz szirup, növényi zsiradék (részben hidrogénezett pálmaolaj), stabilizátorok: dikálium-hidrogén-foszfát E340(ii), pentanátrium-trifoszfát E451(i), nátrium-kazeinát (tejfehérje), emulgeálószerek: zsírsavak mono- és digliceridjei E471, zsírsavak mono- és digliceridjeinek mono- és diacetil-borkősav észterei E472e, színezék: béta-karotin E160a], nádcukor, instant kávépor (14,68%), Maca (Lepidium meyenii) por (0,15%)

2 Elemek
S0520

Megadott referenciák