B-calm micellás gél 200 ml
   B-calm micellás gél 200 ml

   B-calm micellás gél 200 ml

   14 590 Ft

   (67 Ft / ml)

   ÁFÁ-val
   Készleten

   B-calm micellás gél 200ml 

   Mennyiség:
   • GLS Házhozszállitás 20.000 Ft felett ingyenesGLS Házhozszállitás 20.000 Ft felett ingyenes GLS csomagpont 15.000 Ft felett ingyenes

   A B-CALM egy professzionális dermokozmetikai kezelés az érzékeny, intoleráns bőrre, amely hajlamos a kivörösödésre. A Germaine de Capuccini arra törekszik, hogy ennek a legsérülékenyebb bőrtípusnak a reakcióit minél jobban megismerje, ezért az összetevők rendkívül gondos kiválasztásával megalkotta a B-CALM termékcsaládot, melynek hatékonyságát és tolerálhatóságát számos tudományos vizsgálattal és tanulmánnyal igazolta. A feladat összetettségére jellemző, hogy három évnyi kitartó erőfeszítésre és tesztelésre volt szükség a megfelelő formula kiválasztásához, amely képes az érzékeny bőr ápolására és az egészséges külső visszaállítására.

   Fedezze fel a rendkívül hatékony Skinbiome Repair hatóanyagú aktív dermokozmetika erejét, melyet a Germaine de Capuccini célzottan az érzékeny bőrre fejlesztett ki. A kozmetikumok egy olyan új generációja született meg, amely a bőrt egy élő ökoszisztémának tekinti. Nem az a cél, hogy kiirtsuk a baktériumokat, hanem az, hogy megteremtsük az egyensúlyt. A Sinbiome Repair prebiotikumok és probiotikumok kombinációja, amelyet úgy alakítottak ki, hogy megújítsa a bakteriális flóra egyensúlyát és aktiválja a bőr természetes védekező képességét. A prebiotikumok serkentik a bőr számára előnyös baktériumok növekedését, míg a probiotikumok olyan baktériumok, amelyek felépítik a bőr ökoszisztémájának egyensúlyát.

   A bőr mikroflóra egyensúlyának fenntartása kulcsfontosságú az érzékeny bőr ellenálló képességének javításához. A Skinbiome Repair helyreállítja és regenerálja a bőrt és csökkenti az öregedés látható tüneteit, melyek az érzékeny bőr esetében hamarabb jelentkeznek. Javítja a bőr vízmegtartó képességét, ezzel hozzájárulva a hidratálásához. Növeli a tolerancia küszöböt, és napról napra erősíti a bőrt.

   Javasolt: 

   • Érzékeny, túlzott reakciókat mutató bőrre.

   • Azon ügyfelek számára, akiknek a bőre érzékeny / intoleráns reakciókat mutat a legtöbb kozmetikai kezelésre.

   • Nők és férfiak részére is, bármely életkorban.

   • Bármely évszakban megfelelő.

   A B-CALM termékcsalád egyetlen tagja sem tartalmaz alkoholt, színezőanyagokat, szilikonokat, ásványi és illóolajokat, valamint illatanyagokat sem.

   B-calm micellás gél 200ml 

   Eltávolítja a sminket, minden bőrtípust eredményesen tisztít, különösen alkalmas az érzékeny bőrre és az érzékeny szemkörnyéki területekre. Szemészetileg tesztelt. Optimális tolerancia. A gél micellákat tartalmaz. E molekulák hatékonyan távolítják el a sminket, a szennyeződéseket és a zsírt az arcról, az ajkakról és a szemekről. Tekintettel van a bőr pH értékére. Azonnal enyhíti az égő vagy viszkető érzést.

   Az alkalmazás módja: Egy vattapamacsot itassunk át a micellás géllel és reggel, valamint este tisztítsuk meg vele az arcot, a szemeket és az ajkakat, nem megfeledkezve a nyakról és a dekoltázsról sem. A folyamatot addig ismételjük, amíg a vattapamacs tiszta nem lesz. Nem szükséges leöblíteni.

   Germaine De Capuccini
   G400000
   10 Elemek

   Megadott referenciák

   3 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

   Hozzászólások (0)
   Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

   B-calm micellás gél 200 ml

   14 590 Ft

   (67 Ft / ml)

   ÁFÁ-val