Utolsó tételek raktáron

B-calm Light hidratáló krém 50ml

18 900,00 Ft 10% megtakarítás
17 010,00 Ft
ÁFÁ-val együtt
Egységár: (340,20 Ft / ml)
Hozzáadás a kívánságlistához
Leírás

B-calm

A B-CALM egy professzionális dermokozmetikai kezelés az érzékeny, intoleráns bőrre, amely hajlamos a kivörösödésre. A Germaine de Capuccini arra törekszik, hogy ennek a legsérülékenyebb bőrtípusnak a reakcióit minél jobban megismerje, ezért az összetevők rendkívül gondos kiválasztásával megalkotta a B-CALM termékcsaládot, melynek hatékonyságát és tolerálhatóságát számos tudományos vizsgálattal és tanulmánnyal igazolta. A feladat összetettségére jellemző, hogy három évnyi kitartó erőfeszítésre és tesztelésre volt szükség a megfelelő formula kiválasztásához, amely képes az érzékeny bőr ápolására és az egészséges külső visszaállítására.

Javasolt:

• Érzékeny, túlzott reakciókat mutató bőrre.

• Azon ügyfelek számára, akiknek a bőre érzékeny / intoleráns reakciókat mutat a legtöbb kozmetikai kezelésre.

• Nők és férfiak részére is, bármely életkorban.

• Bármely évszakban megfelelő.

A B-CALM termékcsalád egyetlen tagja sem tartalmaz alkoholt, színezőanyagokat, szilikonokat, ásványi és illóolajokat, valamint illatanyagokat sem.

B-Calm hidratáló krém-Könnyű textúra 50ml

Mindennapi hidratáló gondoskodás az érzékeny bőr számára, amely serkenti a bőr védekező mechanizmusait és csökkenti az irritáció kialakulását, miközben szemmel láthatóan enyhíti a túlérzékenység tüneteit. Hidratálja és megnyugtatja még a legérzékenyebb bőrt is. A feszültség és a kellemetlen érzés eltűnik. Könnyű textúráját normál bőrre tervezték.
Az alkalmazás módja: Reggel és este. Az arcra, a nyakra és a dekoltázsra alkalmazzuk.

2 Elemek
G400002

Megadott referenciák