Timexpert Hydraluronic Hidratáló és Bőrfeltöltő Rich Arckrém 50ml
   Timexpert Hydraluronic Hidratáló és Bőrfeltöltő Rich Arckrém 50ml

   Timexpert Hydraluronic Hidratáló és Bőrfeltöltő Rich Arckrém 50ml

   21 990 Ft

   (420 Ft / ml)

   ÁFÁ-val
   Utolsó tételek a raktáron

   Fedezze fel a Timexpert Hydraluronic termékcsaláddal a forradalmian új hidratálást!

   A HIALURONSAV hatékonyságához hozzáadjuk az exkluzív formulánkat, amely az általunk szabadalmaztatott HLG-t tartalmazza, megalkotva ezzel egy innovatív kezelést, melynek eredménye a hidratált és észrevehetően tömörebb bőr.

   Mennyiség:
   • GLS Házhozszállitás 20.000 Ft felett ingyenesGLS Házhozszállitás 20.000 Ft felett ingyenes GLS csomagpont 15.000 Ft felett ingyenes

   Fedezze fel a Timexpert Hydraluronic arcápolócsalád forradalmian új hidratálását! A Hialuronsav hatékonyságához hozzáadtuk az exkluzív formulánkat, mely a Germaine De Capuccini szabadalmaztatott új HLG technológiát tartalmazza megalkotva ezzel egy olyan innovatív kezelést, melynek eredménye tökéletes hidratáltságot és észrevehetően feszesebb bőrt eredményez.

    

   A Timexpert Hydraluronic Hidratáló és Bőrtömörítő arckrém gazdag texúrájú gél-krémet azoknak ajánljuk, akik szeretik a testesebb állagú arckrémet használni az arcbőr hidratálásához a mindennapi arcápolásban.

    

   Ajánljuk:

    

   -Kozmetikai alternatívája és vagy kiegészítője az orvos-esztétikai bőrfeltöltéses eljárásoknak.

    

   -Bőrsérülések vagy orvosesztétikai beavatkozások utáni bőrszárasság kezelésére, még extrém bőrszárasság esetén is.

    

   -*Minden bőrtípusra – normál, száraz, zsíros, extrém száraz bőr esetén is, még a legérzékenyebb bőrtípusra is (onkológiai betegek is), heges sérülések (borotválkozás után), égett-sérült bőr (pl.napégés esetén hidratációra)

    

   -Hölgyek és Urak számára is tökéletes, parfümmentes, áttetsző, vizes textúra, mely könnyed masszírozás hatására azonnal felszívódik maradványok nélkül, egyszerűen tökéletes.

    

   -Mélyhidratálóként és egyben feltöltő szérumként is feszesebb és tökéletes hidratált bőr eléréséhez.

    

   *A Timexpert Hydraluronic termékcsaládot klinikailag is tesztelték szemészek, valamint bőrgyógyászok által érzékeny bőrű valamint onkológiai kezelés alatt álló betegeken

    

   Germaine De Capuccini HLG szabadalom: három biokompatibilis (hialuronsav, poliglutaminsav, lizin) biológiailag lebomló összetevőből áll, amelyek egymásra is hatnak. Ez az exluzív, a márka általi szabadalom a nanopolimer, mely a nanomedicinák területéről származik, maximálja a kozmetikai termékek hatékonyságát, a kozmetikai hatóanyagok hosszan tartó hatását és a hosszan tartó hidratáló hatást.

    

   Hatóanyagban gazdag Timexpert Hydraluronic arcápoló család!

    

   Tartalmaz N-acetil glükozaminokat, melyek stimulálják a hialuronsav szintézisért felelős enzimeket a bőr rétegeiben (dermisz, epidermisz) ezzel megnövelve a hialuronsav hatását. Poliglutaminsav, mely meggátolja a bőrben a hialuronsav lebontásáért felelős enzimet erősítve a feltöltő hatást a bőrben. Vörös alga és fekete páfrányból nyert Géikozaminoglikánok, melyek javítanak a bőr textúráján, védőpajzsot képeznek a bőrön (környezeti szennyeződések), védenek a szabadgyökök kialakulása ellen (UV sugarak által generált szabadgyökök).

    

   Használja reggel és este. Tisztítsa meg az arcát, majd a szokásos módon krémezze be az arcát. Kiegészítő kezelésként éjszakai arcápoláshoz ajánljuk a Timexpert Hydraluronic 3D feltöltő szérumot, mely szérum+ arcápoló krém kombinációjával kiváltható a külön éjszakai arckrémek használata.

    

   *A Germaine De Capuccini szabadalmaztatott HLG technológiájának hatásfokát a Timexpert Hydraluronic termékcsaládon végzett 43 önkéntes önértékelési tesztje alapján az első kezelés után azonnali 100% hidratálást és rendkívüli bőrtömörséget tapasztalt az arcbőrén. Hosszan tartó, 10 napos használat után az önkéntesek önértékelési tesztek alapján +72% javult hidratációjáról és +45% bőrtömörségről számolt be. 30 egymást követő napon történt használat után az önkéntesek önértékelési tesztjei alapján 84%-ban arcbőrük javult hidratáltságáról valamint 98%-ban hosszan tartó „Filler hatás” – bőrtömörségről számolt be. Az önkéntesek önértékelési tesztje a Timexpert Hydraluronic 3D Force szérum + Timexpert Hydraluronic hidratálókrém együttes használatával történt.

    

   Az arcápoló megújult csomagolásban érhető el. A környezettudatosság jegyében a tégelyt tartalmazó doboz külső felülete fóliamentes.

   Germaine De Capuccini
   G350001
   2 Elemek

   Megadott referenciák

   Hozzászólások (0)
   Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

   Timexpert Hydraluronic Hidratáló és Bőrfeltöltő Rich Arckrém 50ml

   21 990 Ft

   (420 Ft / ml)

   ÁFÁ-val