Készleten

Timexpert lift (in) Szérum és Arckrém csomag

42 900,00 Ft 10% megtakarítás
38 610,00 Ft
ÁFÁ-val együtt
Leírás

A legfrissebb újdonság az öregedés elleni kezelésben, melynek célja a támogató bőrstruktúrák helyreállítása. A bőr mélyén olyan hatást fejt ki, amely a bőrfelszínen erős lifting-hatásként jelentkezik. Az exkluzív V-Matrix technológia visszaállítja a bőr belső szerkezetét, újra feszessé, simává és formássá teszi az arcot. Hatóanyagai közül kiemelkedik a mandulafűből kivont tisztított oligoszacharidok, amelyek serkentik a kollagén termelődését, valamint az oxytalan, amely nagy mértékben visszaállítja a bőr rugalmasságát. A kezelés jelentősen csökkenti a ráncokat, kitölti és simává teszi az arcot, visszaadja a bőr puhaságát.

Javasolt: 

• Azon ügyfelek számára, akik még nem szeretnének arcplasztikát csináltatni.

• Az orvosi lifting-kezelések kozmetikai alternatívájaként.

• 40 éves kortól mindenkinek, akinek lifting hatású kezelésre van szüksége.

• Minden évszakban alkalmazható.

Timexpert lift(in) Supreme definition bőrápoló krém 50ml

Erősíti a bőr támogató struktúráit és visszaállítja a bőr feszességét. Az alfa-gél technológiának köszönhetően azonnal kisimítja a bőr apró egyenetlenségeit. A kezelés után a bőr friss, lágy tapintású, és tökéletes textúrájú lesz. A krém minden bőrtípusra alkalmas.

Timexpert lift(in) Vector Lift feszesítő szérum 50 ml

Magas koncentrációjú szérum, amely segít az arcbőr regenerálódásában és újradefiniálja az arc természetes profilját. Csökkenti a ráncokat és a mimikai vonalakat. Összehúzza a pórusokat és tonizálja a bőrt. Könnyű és friss textúrája azonnal új energiával tölti fel a bőrt.

3 Elemek
S2374

Megadott referenciák