Timexpert Radiance C+ szérumampulla 6x3ml
   Timexpert Radiance C+ szérumampulla 6x3ml

   Timexpert Radiance C+ szérumampulla 6x3ml

   21 000 Ft

   (1 167 Ft / ml)

   ÁFÁ-val
   Készleten

   Timexpert C+ (A.G.E) Szérum tiszta C vitaminnal  4x6ml

   Mennyiség:
   • GLS Házhozszállitás 20.000 Ft felett ingyenesGLS Házhozszállitás 20.000 Ft felett ingyenes GLS csomagpont 15.000 Ft felett ingyenes

   Rendkívül eredményesen veszi fel a harcot a glikációval, a bőr öregedésének egyik fő okozójával. Azonnali hatással csodálatos, fiatalos külsőt kölcsönöz a bőrnek, puhává és bársonyossá teszi, eltünteti a ráncokat és egységesíti a bőrszínt. A Timexpert C+ (A.G.E.) kezelést követően az arcbőr gyönyörű és fiatal lesz.

   Mi az a glikáció? A tudományos bizonyítékok azt mutatják, hogy a bőr öregedésének oka a glikáció. Glikáció akkor következik be, amikor a felesleges glükóz a bőrben a kollagén és elasztin rostokkal érintkezik és károsítja azokat. Az évek múltával a bőrsejtekben felhalmozódik a glikáció végterméke, a glikált fehérjék (angol rövidítéssel A.G.E.), és gyakorlatilag becsomagolják a kollagén és az elasztin rostokat, amelyek így elvesztik rugalmasságukat és idővel teljesen elpusztulnak. A glikáció károsítja a bőrben található kollagént, csökkenti a rugalmasságot, a szövetek megereszkednek, ráncok és a bőr struktúrában hibák alakulnak ki. Ennek eredményeként felgyorsítja az öregedés folyamatát. A glikációt nagyon hatékonyan meg lehet előzni a TIMEXPERT C+ (A.G.E.) kozmetikummal történő kezeléssel.

   Javasolt: 

   • A korai öregedés jeleit mutatató, ráncosodó és nem egységes színárnyalatú bőr esetében.

   • Fakó, fáradt bőrre.

   • Valamennyi bőrtípusra minden évszakban.

   Timexpert C+ (A.G.E) Szérum tiszta C vitaminnal  4x6ml

   Tiszta C-vitamin koncentrátum intenzív bőrápolásra. Elősegíti a kollagén szintézisét, megakadályozza a szabad gyökök képződését a bőrben és erősíti azt. A C-vitamin tiszta állapotában jelentősen javítja a bőr minőségét és megjelenését.

   Germaine De Capuccini
   G382000
   5 Elemek

   Megadott referenciák

   Hozzászólások (0)
   Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

   Timexpert Radiance C+ szérumampulla 6x3ml

   21 000 Ft

   (1 167 Ft / ml)

   ÁFÁ-val