Utolsó tételek raktáron

Timexpert Rides Luxus Szett

49 900,00 Ft 10% megtakarítás
44 910,00 Ft
ÁFÁ-val együtt
Hozzáadás a kívánságlistához
Leírás

A limitált kiadású ránctalanító luxus szett tartalma

 

TIMEXPERT RIDES NAPPALI ÉS ÉJSZAKAI SZEMRÁNCKRÉM 2 x 10 ml

A nappali ránctalanító krém a ráncok és a mimikai vonalak ellen napközben optimalizálja a bőr saját védekezőképességét. Védi a bőrt a környezet káros hatásai és az arcmimikából, gesztikulációból eredő mikroizom összehúzódások negatív hatásai ellen. Az eredmény azonnal észrevehető.

Az éjszakai maszk a szem alatti karikák és táskák ellen támogatja a bőr hatékony regenerációját. Láthatatlan filmréteget képez a bőrön, mely lehetővé teszi a hatóanyagok fokozatos és hosszú ideig tartó felszabadulását.

 

TIMEXPERT RIDES GLOBAL CREAM (Soft vagy Rich vagy Supreme) 50 ml

Láthatóan csökkenti a ráncokat, megerősíti a bőrszerkezetet és mélyen hidratálja azt. Az eredmény feszesebb, tömörebb bőr, ellazult arcizmok, lágyabb arcvonások és kipihent megjelenés. A maximális eredmény elérése érdekében kombinálja az Age Cure éjszakai ránctalanító kúrával.

 

TIMEXPERT RIDES AGE CURE (30 ml, 15 ml, 15 ml)

Ráncmentesség már 30 nap alatt, bizonyítottan drámai eredményeket nyújtó intenzív éjszakai program a ráncok csökkentésére és megszüntetésére!

PRE RENEW 30 ml

A RENEW egy innovatív peeling, mely felgyorsítja a bőrsejtek regenerálódását, visszaállítva optimális ciklusukat. Hatása komplex és fokozatos, a bőr különböző mélységeiben hat. A peeling savak (laktobionsav, ferulsav, fitinsav) és enzimek (papain, gesztenye kivonat) kombinációjából áll és hatékony bőrmegújító. Eltérően a többi peelingtől, nincsenek kellemetlen mellékhatásai, nem teszi érzékennyé a bőrt, a RENEW teljesen biztonságos és figyelembe veszi a legérzékenyebb bőr tulajdonságait is. Ez a termék már önmagában is nagyon erős éjszakai ránctalanító hatású, újgenerációs savas elixír.

ONE NO LINES 15 ml

Erőteljes botox-hatás a mimikai ráncok és vonalak kezelésére. Az eredmény már néhány napos használat után szembetűnő. Hatékony a dinamikus ráncok kialakulásának megelőzésében és a meglévők kezelésében, elsősorban a homlokon, a szemkörnyéki és a felső ajak feletti területeken. Ezzel párhuzamosan hat a bőr mélyebb rétegeiben is, felépítve az új támasztószövetet és megerősítve a bőrt.

TWO DENSIFY 15 ml

Rekonstruálja a dermisz “támasztórendszerét” belülről -ott, ahol a legmélyebb ráncok alakulnak ki- támogatja a kollagén és hialuronsav hálózatát. Regeneráló képessége rendkívüli, rekonstruálja a háromdimenziós mátrixot, aminek következtében a bőr rugalmasabb, tömörebb, feszesebb lesz, kevesebb ránccal. A nyaki és a dekoltázson lévő ráncok kisimulnak.

1 Elem
S2345

Megadott referenciák