• Kérastase Résistance Thérapiste regeneráló csomag
  • Kérastase Résistance Thérapiste regeneráló csomag
Kérastase Résistance Thérapiste regeneráló csomag
Nincs raktáron

Kérastase Résistance Thérapiste regeneráló csomag

38 010,00 Ft 5% megtakarítás
36 110,00 Ft
ÁFÁ-val együtt
Leírás

Kérastase Résistance Masque Thérapiste hajpakolás extrém károsodott hajra

A Kérastase Resistance termékcsaládja a mélyen károsodott, roncsolt és töredezett frizurát ismét csodaszéppé és életerőssé varázsolja! Fedezd fel a Masque Thérapiste hajerősítő pakolás exrtém regeneráló hatását, mely nem csak kívülről, hanem belülről is segít megerősíteni a haj szerkezetét!

https://www.organiclifestyle.hu/kerastase-hajpakolas-kondicionalo/887-kerastase-resistance-masque-therapiste-hajpakolas-200ml.html

Kérastase Resistance Bain Thérapiste Sampon és Balzsam - sérült, igénybe vett hajra

A Kérastase Resistance termékcsaládja a mélyen károsodott, roncsolt és töredezett frizurát ismét csodaszéppé és életerőssé varázsolja! A Kérastase professzionális hajápolási márka innovációja: az első 2 az 1-ben sampon és balzsam! 

https://www.organiclifestyle.hu/kerastes-samponok/895-kerastase-resistance-bain-therapiste-sampon-es-balzsam-250ml.html

Kérastase Resistance Sérum Thérapiste kétfázisú szérum extrém sérült hajra

A Kérastase Resistance termékcsaládja a mélyen károsodott, roncsolt és töredezett frizurát ismét csodaszéppé és életerőssé varázsolja! Fedezd fel a Sérum Thérapiste kétfázisú szérum extrém regeneráló hatását, mely nem csak kívülről, hanem belülről is segít megerősíteni a haj szerkezetét!

https://www.organiclifestyle.hu/kerastase-szerumok-es-kurak/885-kerastase-resistance-serum-therapiste-ketfazisu-szerum-30ml.html

Kérastase Résistance Soin Premier Thérapiste balzsam - sérült, élettelen haj regenerálására

A Kérastase Resistance termékcsaládja a mélyen károsodott, roncsolt, töredezett frizurát ismét csodaszéppé és életerőssé varázsolja! A Kérastase gondoskodik súlyosabb hajproblémádról! Fedezd fel a Thérapiste termékcsaládot, mely új életre hívja tincseidet.
S1251

Megadott referenciák