• Kérastase Extentioniste hajnövesztő csomag
Kérastase Extentioniste hajnövesztő csomag
Készleten

Kérastase Extentioniste hajnövesztő csomag 1.

26 825,00 Ft 10% megtakarítás
24 143,00 Ft
ÁFÁ-val együtt
Karácsonyi akció!
Hozzáadás a kívánságlistához
Leírás

A Resistance termékcsalád Kérastese Extentioniste termékei nők millióinak legnagyobb álmát váltja valóra: gyors és intenzív hajnövekedést garantál. Egyre több káros hatás éri frizuránkat, ami gyengíti a tincseket, hajhullást, hajtöredezést eredményez. Te is sokszor elbizonytalanodsz, mi lenne a legjobb termék a hajadra? A száraz hajra való sampont válaszd vagy épp a hajtöredezés ellenit?

Az Extentioniste termékekkel többé nem kell ettől a dilemmától tartanod: az egészséges, életerős és hosszú haj elérése egy időben is lehetséged! Élvezd a hosszú hajat, amelyre mindig is vágytál a Kérastase segítségével! 

Hogyan működnek a Kérastase Extentioniste termékek? 

Speciális hatóanyagai (melyek között keratin komplexum, maleinsav és taurin is található) egészen a haj legmélyebb szerkezetéig hatolnak, és innen fejtik ki intenzív regeneráló hatásukat. Megerősítik a hajszálak belső szerkezetét és csökkentik a roncsolódásukat. Intenzív formulái lezárják a hajfelszínt és védőbevonatot képeznek rajta a hajtövektől egészen a hajvégekig, így a megfelelő használattal többé nem kell a töredezéstől tartani!

Az Extentioniste termékek megfelelő használatával (egy hajápolási kúraként) akár 5cm hajnövekedés is elérhető 3 hónap alatt!

Mit tartalmaz a Kérastase Extentioniste hajnövesztő csomagja? 

1db Kérastase Résistance Bain Extentioniste hajnövesztő sampon (250ml)

1db Kérastase Résistance Fondant Extentioniste hajnövesztő kondicionáló (200ml)

1db Kérastase Résistance Masque Extentioniste hajnövesztő pakolás (200ml)

Hogyan használd a Kérastase Extentioniste termékeket?

A Bain Extentioniste hajnövesztő samponnal való hajmosást követően használd felváltva a Fondant kondicionálót és az Extentioniste hajpakolást! Ideális lehet minden 2. hajmosást és kondicionálást követően egyszer a hajpakolás használata, hiszen az erősebb, tartalmasabb összetételének köszönhetően intenzívebben táplál és túl gyakori használatnál elnehezítené a tincseid. Építsd fel a saját hajápoló kúrád a hajtöredezés ellen a Résistance új termékcsaládjával!

Mire számíthatsz az Extentioniste hajápolási kúrától?

  • Ellenállóbbá teszi a hajszálak szerkezetét és ezzel egy időben serkenti a hajszálak növekedését.
  • A haj lágy és puha tapintású lesz, mivel a hatóanyagok egészen a hajszálak belső szerkezetéből kiindulva táplálnak és hidratálnak
  • Egységes végeredmény, a legvékonyabb hajvégek is erősebbnek látszódnak, úgy, mint a hajtöveknél.
  • Segít megakadályozni a hajszálak töredezését és elősegíti hosszabb élettartamukat – nemcsak hosszú, de dús haj!
4 Elemek
S0888

Megadott referenciák