• Hajnövesztő csomag – Kérastase Extentioniste termékekből
  • Hajnövesztő csomag – Kérastase Extentioniste termékekből
Hajnövesztő csomag – Kérastase Extentioniste termékekből
Utolsó tételek raktáron

Hajnövesztő csomag – Kérastase Extentioniste termékekből

29 025,00 Ft 5% megtakarítás
27 574,00 Ft
ÁFÁ-val együtt
Leírás

Mindig irigykedve nézted a hosszú, dús hajú lányok képeit és csak az járt a fejedben, hogy neked vajon miért nem ilyen a frizurád? Esetleg kipróbáltál már több terméket is, ami hosszú, derékig érő hajkoronát kínált, viszont a várt hatást nem érte el? Sok nő él sajnos így, de hála a nagy szakértelemmel rendelkező fodrászoknak, tudunk egy olyan termékcsaládot nyújtani, ami talán segíthet!

Ez a hajnövesztő csomag ugyanis olyan termékeket tartalmaz, amik nem csak táplálják a hajkoronád, de egészségessé, fényessé, rugalmassá is varázsolják. Ahhoz, hogy a hajad 3 hónap alatt akár 4-6 cm-t is nőhessen, a megfelelő termékeket kell alkalmaznod. Mi most a Kérastase Résistance Bain Extentioniste hajnövesztő sampont és pakolást, valamint az energizáló fejbőr- és hajszérumot javasoljuk neked. Ezeket egy csomagba is összegyúrtunk, hogy könnyebben meg tudd vásárolni és kezdődhessen is a hajnövesztés.

Miért is hullik a hajunk?

Normális esetben, ha semmilyen stressz nem ér minket és semmilyen fizikai tényezőnek nem tesszük ki a hajunkat, akkor is hullik a hajunk. Ez természetes. Azonban érdemes odafigyelni, hogy az egyes fésülködések alkalmával mennyi hajunk hullik ki, ugyanis ha több, mint amit eddig megszoktunk, akkor érdemes komolyan venni a dolgot és részletesebben utánanézni, mi is válthatta ezt ki.

Lehet ugyanis a stressz, terhesség, vagy csak egy egyszerű betegség is a háttérben. De az is lehet, hogy nem juttatunk be elegendő vitamint a szervezetünkbe és mellé még teljesen egészségtelenül is étkezünk és ez okozza a hajhullást vagy a hajszálak gyengeségét.

Éppen ezért, ha azt tapasztaljuk, hogy nagyobb mértékben kezdett el hullani a hajunk, mint előtte, gondoljuk először át, hogy mi okozhatta, hogy amikor fodrászhoz megyünk, tudjunk válaszolni a kérdésre, hogy van-e tippünk, mi okozhatja a hajhullásunkat vagy a hajszálaink gyengeségét.

Hogyan épül fel a csomag?

A Kérastase Extentioniste termékcsalád kifejezetten azért lett kifejlesztve, hogy elősegítse a hajnövekedést. Hiszen ezzel több száz, több ezek nő álmát váltva valóra, hogy gyönyörű, egészséges, fényes és rugalmas legyen a haja. Ezt, hogyan is éri el ez a hajnövesztő csomag?

Mit tartalmaz a Kérastase Extentioniste csomag?

Kérastase Résistance Bain Extentioniste hajnövesztő sampon (250 ml)

Kérastase Résistance Masque Extentioniste hajnövesztő pakolás (200 ml)

Kérastase Sérum Extentioniste- Energizáló fejbőr és hajszérum (50 ml)

Hogyan használd a Kérastase Extentioniste termékeket?

A Bain Extentioniste hajnövesztő samponnal való hajmosást követően használd felváltva a Fondant kondicionálót és az Extentioniste hajpakolást! Ideális lehet minden 2. hajmosást és kondicionálást követően egyszer a hajpakolás használata, hiszen az erősebb, tartalmasabb összetételének köszönhetően intenzívebben táplál és túl gyakori használatnál elnehezítené a tincseid. Építsd fel a saját hajápoló kúrád a hajtöredezés ellen a Résistance új termékcsaládjával!

Mire számíthatsz az Extentioniste hajápolási kúrától?

  • Ellenállóbbá teszi a hajszálak szerkezetét és ezzel egy időben serkenti a hajszálak növekedését.
  • A haj lágy és puha tapintású lesz, mivel a hatóanyagok egészen a hajszálak belső szerkezetéből kiindulva táplálnak és hidratálnak
  • Egységes végeredmény, a legvékonyabb hajvégek is erősebbnek látszódnak, úgy, mint a hajtöveknél.
  • Segít megakadályozni a hajszálak töredezését és elősegíti hosszabb élettartamukat – nemcsak hosszú, de dús haj!

2 Elemek
S0890

Megadott referenciák