• Kérastase Nutritive csomag
Kérastase Nutritive csomag
Nincs raktáron

Kérastase Nutritive csomag

14 575,00 Ft 5% megtakarítás
13 846,00 Ft
ÁFÁ-val együtt
Leírás

Mire jó a Kérastase Nutritive csomag?

A Kérastase Nutritive csomag két terméket tartalmaz, a Kérastase Nutritive Bain Satin 2 tápláló sampont és a  Kérastase Nutritive Nectar Thermique hajvédő krémet. Mind a két termék azt a célt szolgálja, hogy a bennük található értékes hatóanyagoknak köszönhetően regenerálják és ápolják a száraz és töredezett hajvéget.

Otthoni használatra: Mosd meg a hajad a Bain samponnal 1-2 alkalommal, ahogy szükségét érzed. A Törölközőszáraz hajvégre vidd fel a hajvédő krémet, hagyd hatni 10 percig, majd öblítsd le. Ezek után kedved szerint formázhatod is, hajad többé nem lesz száraz és töredezett.

Milyen hajtípusra ajánlott a csomag? 

A termékek kifejezetten a töredezett haj ápolására lett kifejlesztve. Azoknak ajánlott, akiknek nagyon könnyen kiszárad és ezáltal töredezik a hajvégük. A benne lévő hatóanyagoknak köszönhetően tökéletesen puhává és selymesé varázsolják a hajszálakat!

Milyen előnyei vannak a Kérastase Nutritive termékcsaládnak?

Mivel rengeteg olyan értékes anyagot tartalmaz, ami segít a hajat regenerálni, érdemes lehet használni, ha sűrűn éri hőhatás a hajat vagy olyan helyen dolgozunk, ami megviselheti frizuránkat. De lássuk, milyen értékes anyagokról is van szó:

  • Benjoin gyanta: értékes gyanta ami újraépíti a hajszálak belső hidratáltságát
  • Irisome 4600PPM: helyreállítja a hajszálak tápláltsági egyensúlyát a tövektől egészen a hajvégekig, és megvéd a kiszárdástól
  • Ceramide és Xilóz: védi a hajszálakat a hőtől

S0891

Megadott referenciák