Utolsó tételek raktáron

HV Hydro Care Cleanser 100ml – Arclemosó

6 500,00 Ft
ÁFÁ-val együtt
Egységár: (65,00 Ft / ml)
Hozzáadás a kívánságlistához
Leírás

Hidratálás az arclemosás fázisában!

Használatával már az arclemosás fázisában elkezdődik a bőr hidratálása

Könnyű habállagú, előkészíti a bőrt a további arcápolásra

Alaposan, mégis kímélve a bőrt távolítja el a szennyeződéseket

Tisztítás közben nem sérti a bőr hidrolipid rétegét

Különleges arclemosó, mely magas hyaluronsav- és kollagéntartalmának köszönhetően hidratálja az arcbőrt, mialatt természetes összetevői gyengéden eltávolítják a koszt és a szennyeződéseket. Bőrrokon hatóanyagai megóvják a hidrolipid réteget, amely a bőr védelméért felelős, ezáltal kíméletes és professzionális arctisztítást tesz lehetővé otthonában is. Könnyű állaga segít előkészíteni a bőrt a további arcápolásra: fokozza a HV HydroCare Serum felszívódását.

A HV HydroCare Cleanser nem tartalmaz parabént, paraffint, SLS-t, szilikont, mesterséges színezékeket, mesterséges tartósítószereket.

Használat

A használat során vattakorong segítségével vagy kézzel masszírozva vigyunk fel egy kevés habot az arcra és a nyakra. Gondosan töröljuk át a bőrünket, majd langyos vízzel alaposan mossuk le. Használata naponta kétszer, reggel és este javasolt.

Érdekesség

A HV HydroCare Cleanser nem habzik. Ez azért van, mert szulfátmentes és nincs benne habképző anyag, ami roncsoljná a bőr hidrolipidrétegét. Kímélő, krémszerű lemosót készítettünk számodra.

HV HydroCare Cleanser tipp

A HV HydroCare Cleansert kétféleképpen lehet használni, attól függően, hogy milyen típusú arctisztítást szeretünk általában. lehet vattapamaccsal, illetve vízzel vegyítve is tisztíthatjuk vele arcunkat.

Lemosás nedves vattakoronggal

Két benedvesített vattakorongot vegyünk a kezünkbe, melyre 3 pumpányi mennyiséget tegyünk az arclemosó habból. Dörzsöljük össze a két korongot és ezzel töröljük át az arc-nyak-dekoltázs területét.

Vizes lemosás

Tegyünk vizes tenyerünkbe 3 pumpányi mennyiséget a HV Cleanserből. A HV Cleanser-t két masszázs mozdulattal vigyük fel az arcra, ezután pedig kifelé irányuló mozdulatokkal, széttárt ujjakkal, csupán ujjbegyeink érintésével haladjunk a homloktól lefelé. A tisztító mozdulatok után vízzel öblítsük át az arcunkat, így eltávolítjuk a feloldott szennyeződéseket.

A két módszer közül általánosságban a vattás megoldást javasoljuk, mert az óvja meg legjobban a bőr természetes védekező képességét és hidrolipidrétegét.

3D vagy 4D szempillát ne mossunk le vele, és általában más lemosókkal sem, mert kevésbé lesz tartós.

Melyek a leghatékonyabb tisztító mozdulatok?

A letörlést fentről lefelé és belülről kifelé végezzük a lehető leghatékonyabb méregtelenítés érdekében. Ha helyesen csináljuk, akkor ezzel a lágy nyirokmasszázzsal nem csak kívülről, hanem belülről is beindítjuk a tisztító folyamatokat. Minden tisztítást nyirokstimulációval/nyiroktisztítással érdemes kezdeni. A mozdulatoknál sose “nyúzzuk” a bőrt, nem szabad dörzsölni, mert akkor beledörzsölhetjük a szennyeződéseket is. Bánjunk gyengéden bőrünkkel! Ha elérünk az állunkhoz, fordítsunk a vattapamacsokon. Újabb 2 pumpányi mennyiséggel folytassuk a letörlést a nyakon és végül a dekoltázson.

A tippek és a HV HydroCare Cleanser együttes alkalmazásával az összes többi arcápoló készítményünk hatóanyagának többszöröse fog tudni felszívódni bőrünkbe.

2 Elemek
S2327

Megadott referenciák