Utolsó tételek raktáron

HV Body Care Cellu Cream 100 ml – Anti-Cellulite Feszesítő Krém

6 500,00 Ft
ÁFÁ-val együtt
Egységár: (65,00 Ft / ml)
Hozzáadás a kívánságlistához
Leírás

Centikben mérhető fogyás a paprika erejével!

Rendszeres használatával a bőr feszesebb lehet

Segít a bőr hidratáltságának megőrzésében

Természetes zsírégető hatóanyagokban gazdag készítmény, mely a kötőszövet mélyebb rétegeiben hat

Fokozza a nyirokkeringést

Csökkentheti a cellulit előfordulását

Alakformáló cellulitkrém paprika kivonattal, mely extra hatékonyan veszi fel a harcot a narancsbőr, a striák és a rugalmasságát vesztett bőr ellen. Rendszeres használatával a bőr feszesebb lehet, a test kontúrjai új, rég áhított formát nyerhetnek, valamint segít a hidratáltság megőrzésében is. Természetes zsírégető hatóanyagokban gazdag készítmény, mely a kötőszövet mélyebb rétegeiben, a zsírszövetek közvetlen közelében a fellépő thermo-hatás következményeként helyben fejti ki zsírbontó hatását. Könnyű textúrája miatt tekercseléshez is használható.

A HV CelluCare Thermo Anti-Cellulite krém nem tartalmaz parabént, paraffint, mesterséges tartósítószereket, illatanyagokat.

HV CelluCare Thermo Anti-Cellulite használata

A HV CelluCare Thermo Anti-Cellulite krémet heti maximum 3-4 alkalommal alkalmazzuk a problémás területekre. Alaposan, körkörös mozdulatokkal masszírozzuk be bőrünkbe. A készítmény hatóideje 30 perc, lejártával körültekintően mossuk le a krémmaradványt a bőr felszínéről. Ügyeljünk rá, hogy szemünkbe ne kerüljön.

HV CelluCare Thermo Anti-Cellulite tipp

Használata cellulit esetén hetente 4x, feszesítés esetén hetente 2x javasolt.

A HV CelluCare alkalmazásakor tanácsos kozmetikai nejlon kesztyűt húzni kezünkre.

Intenzív cellulit esetében 6 hetes kúrát ajánlunk. Érdemes fokozatosan elkezdeni a krém alkalmazását. Az első héten kétszer, a második héten háromszor, a harmadik héttől kezdve pedig heti négyszer kezeljük bőrünket a kúra végéig.

Tekercselésnél a hatást fokozhatja egy izzasztó nadrág használata. A Hv CelluCare-t körkörös mozdulatokkal masszírozzuk bőrünkbe.

2 Elemek
S2328

Megadott referenciák