Készleten

doTERRA Salubelle Roll-On 10ml

44 450 Ft
ÁFÁ-val együtt
Egységár: (4 445 Ft / ml)
Hozzáadás a kívánságlistához
Leírás

doTERRA Salubelle Roll-On 10ml

Ezt a szabadalmazott keveréket olyan ritka esszenciális olajok elegye alkotja, amelyekre a történelem során gyakorta támaszkodtak szépítő hatásaikért. A Salubelle™ Szépség keverék megalkotásakor a bőr erősítése és táplálása, valamint a bőröregedés látható jeleiért felelős tényezők mérséklése volt a cél. A benne található egyedülálló esszenciális olajokat célzott szakértelemmel válogatták össze azért, hogy segítsenek megőrizni a bőr simaságát, fokozni a ragyogását és fiatalos megjelenést kölcsönözni neki. A Salubelle™ könnyedén felszívódik a bőrbe, így mérsékli a felszíni és a mélyebb ráncok megjelenését, valamint a bőr öregedését. A praktikus golyós kiszerelésnek köszönhetően a Salubelle™ keverék könnyedén felvihető az arcra, a nyakra és a dekoltázsra.

• Vigye fel a Salubelle keveréket vékony rétegben az arcára, a nyakára és a dekoltázsára, majd alkalmazza ismételten a problémásabb területeken. Következő lépésként használja a tetszésének megfelelő doTERRA hidratáló krémet.

• Alkalmazza a bőrhibák megjelenésének csökkentése érdekében.

• Építse be mind a reggeli, mind az esti arcápolási rutinjába.

Összetevők: tömjéngyanta, hawaii szantálfa, levendulavirág, mirhagyanta, szalmagyopárvirág, rózsavirág esszenciális olajok

Aroma Jellemzői: fás, fűszeres, gazdag, üdítő

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Külsőleges alkalmazás: A bőrérzékenység minimálisra csökkentése érdekében hígítsa hordozóolajjal.

További óvintézkedésekről alább olvashat.

FIGYELEM Előfordulhat bőrérzékenység. Gyermekektől elzárva tárolandó.

Ha Ön várandós, szoptat vagy orvosi kezelés alatt áll, konzultáljon kezelőorvosával.

Kerülje a szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést. A bőrérzékenység minimálisra csökkentése érdekében hígítsa hordozóolajjal.

8 Elemek
S1264

Megadott referenciák