Készleten

doTERRA Anchor Megszilárdító keverék 5ml

11 550,00 Ft 10% megtakarítás
10 395,00 Ft
ÁFÁ-val együtt
Egységár: (2 079,00 Ft / ml)
Hozzáadás a kívánságlistához
Leírás

Ebben az őrülten rohanó, modern világban néha gyökértelennek és bizonytalannak érezzük magunkat, eláraszt bennünket a temérdek tennivaló, és már nem is tudjuk, mi érdemes igazán a figyelmünkre. Az egyensúly megtalálása aromaterápia és egyszerű jógagyakorlatok útján nagyszerű első lépés lehet. A dōTERRA Anchor Megszilárdító keverék megingathatatlan önbizalmat ad, aminek köszönhetően nyugtató erővel közelíthet a gyakorlatokhoz és az életéhez egyaránt. A frakcionált kókuszolajos bázishoz adott levendula, vörös cédrus, szantálfa, fahéj, tömjén, fekete bors és pacsuli esszenciális olajokból készülő keverék támogatja a közösségtudatot, az érzelmi összhangot és a belső bölcsességet.

HASZNÁLATI MÓDOK

  • Vigyen fel belőle a bokára, a gerinc alsó szakaszára és a talpra a kiteljesedés és a nyugalom érzése érdekében.
  • Élvezze az Anchor keverék által kínált előnyöket, valahányszor csak szétszórtnak és gyökértelennek érzi magát.
  • Az Anchor aromájához tökéletesen passzoló jógapózok az ülő meditáló póz, a csavart ülés és a Bhu Mudra (egyik kéz a szíven, a másik a Földön).
  • Használhatja jógagyakorlatokhoz vagy a nap bármely szakában.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Aromatikus felhasználás: Tegyen belőle néhány cseppet párologtató ékszerbe, használja párologtatásra alkalmas természetes dolomittal vagy lávakővel.

Külsőleges alkalmazás: Vigyen fel belőle egy-két cseppet a kívánt területre. További óvintézkedésekről alább olvashat.

FIGYELMEZTETÉS Előfordulhat bőrérzékenység. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha Ön várandós, szoptat vagy orvosi kezelés alatt áll, konzultáljon kezelőorvosával. Kerülje a szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést.

Összetevők: Levendula, vörös cédrus, tömjén, fahéj, szantálfa, fekete bors és pacsuli esszenciális olajok, bázisként frakcionált kókuszolaj Aroma

Jellemzői: Gazdag, földes, fűszeres, fás

3 Elemek
S1269

Megadott referenciák