Készleten

doTERRA Arise Megvilágosító keverék 5 ml

10 965,00 Ft
ÁFÁ-val együtt
Egységár: (2 193,00 Ft / ml)
Hozzáadás a kívánságlistához
Leírás

Gyakran megesik, hogy miközben céljaink elérésére és álmaink megvalósítására törekszünk, kihívásokkal találjuk szemben magunkat, és olykor a lendületünk is alábbhagy. A pozitív megerősítések napi gyakorlatával, hangulatjavító jógapózokkal és üdítő aromákkal azonban leküzdhetjük ezeket az akadályokat. A dōTERRA frakcionált kókuszolajos bázishoz adott grépfrút, citrom, illatcserje, orvosi citromfű és szibériai fenyő esszenciális olajokból készülő Megvilágosító keveréke inspirációul szolgál, hogy igyekezzünk a lehető legtöbbet kihozni magunkból. A keverék aromája erősíti a stabilitás és a szabadság érzését, növeli a test állóképességét, valamint bátorsággal és örömmel tölti meg a szívet.

HASZNÁLATI MÓDOK

  • Vigyen fel belőle a halántékra, a csuklókra és a nyakra a felhőtlen jókedvért.
  • Élvezze az Arise kínálta előnyöket, miközben teljesítményét újabb szintre igyekszik emelni.
  • Alkalmazza az Arise keveréket a következő jógapózok gyakorlása közben: álló póz, nyújtás oldalra felemelt karokkal és félhold.
  • Használhatja jógagyakorlatokhoz vagy a nap bármely szakában.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Aromatikus felhasználás: Tegyen belőle néhány cseppet párologtató ékszerbe, használja párologtatásra alkalmas természetes dolomittal vagy lávakővel.

Külsőleges alkalmazás: Vigyen fel belőle egy-két cseppet a kívánt területre. További óvintézkedésekről alább olvashat.

FIGYELMEZTETÉS Előfordulhat bőrérzékenység. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha Ön várandós, szoptat vagy orvosi kezelés alatt áll, konzultáljon kezelőorvosával. Kerülje a szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést. A termék felvitelét követő 12 órán át kerülje a napfényt vagy UV-sugárzást.

Összetevők: Citromhéjból, grépfrúthéjból, szibériai fenyőből, illatcserje virágából és orvosi citromfű leveléből kivont esszenciális olajok frakcionált kókuszolajos bázisban

Aroma Jellemzői: Citrusos, virágokban gazdag, édes, üdítő

6 Elemek
S1270

Megadott referenciák