Utolsó tételek raktáron

doTERRA Calmer Restful Blend 10ml

10 965,00 Ft 10% megtakarítás
9 869,00 Ft
ÁFÁ-val együtt
Egységár: (986,90 Ft / ml)
Hozzáadás a kívánságlistához
Leírás

A Calmer Pihentető keverék nyugalmas légkört teremt, és a nyugovóra térést stresszmentes, kellemes élménnyé varázsolja. A talpon és a tarkón alkalmazva segít, hogy el tudjon lazulni. A Calmer a levendula, a kananga, a buddhafa és a római kamilla esszenciális olajok nyugtató tulajdonságait a frakcionált kókuszolaj bőrhidratáló előnyeivel elegyíti, méghozzá egy praktikus és biztonságos felviteli formában, aminek köszönhetően kiválóan beépíthető a lefekvéshez való esti készülődésbe. A Calmer keverékben egyedülálló módon megtalálható, kanangából és buddhafából kivont esszenciális olajok hozzájárulnak az ellazulás érzéséhez. Amikor eljön a testi és szellemi regenerálódás ideje, tegyen egy keveset a Calmer keverékből a csuklójára, lélegezze be, és relaxáljon.

HASZNÁLATI MÓDOK

  • Kenjen belőle a tarkójára és a mellkasára, hogy közérzete nyugodt és kellemes legyen.
  • A nap végén kenjen a Calmer keverékből gyermeke csuklójára, hogy segítsen neki kikapcsolódni
  • Lefekvés előtt vigyen fel belőle a talpára, hogy segítsen az alváshoz szükséges ellazulásban. 

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Aromatikus Felhasználás: Tegyen belőle párologtató ékszerbe, használja párologtatásra alkalmas természetes dolomittal vagy lávakővel. Külsőleges Alkalmazás: Vigye fel a kívánt területre. Használatát felnőtt felügyelete mellett javasoljuk.

FIGYELMEZTETÉS 3 éves kor alatti gyermekektől elzárva tárolandó. Előfordulhat bőrérzékenység. Ha Ön orvosi kezelés alatt áll, konzultáljon kezelőorvosával. Kerülje a szemmel, belső füllel, szájjal és érzékeny területekkel való érintkezést.

Összetevők: Levendula, kananga, buddhafa és római kamilla esszenciális olajok, bázisként frakcionált kókuszolaj Aromatikus Jellemzői: Édes, virágos, kissé fás

2 Elemek
S1272

Megadott referenciák