Készleten

doTERRA Rescuer Soothing Blend 10ml

8 635,00 Ft
ÁFÁ-val együtt
Egységár: (863,50 Ft / ml)
Hozzáadás a kívánságlistához
Leírás

doTERRA katalógus

Egy aktívan töltött, hosszú nap végén kenjen gyermeke növésben lévő lábára a Rescuer Enyhítő keverékből, hogy pihentető, ellazító élményt nyújtson a számára. A copaiba, a levendula, a fodormenta és a zanthoxylum esszenciális olajok, valamint a frakcionált kókuszolaj szakszerűen előállított keveréket alkotnak, hogy ne csak nyugtassanak, és erősítsék az ellenálló képességet, de az érzékeny bőrhöz is kellően gyengédek legyenek. Edzés vagy egy fizikailag aktívan töltött, hosszú nap után kenjen a Rescuer keverékből a lábára, a kezére vagy a vállára a kellemes és felszabadító élményért. Ennek a dōTERRA-keveréknek a sajátossága a zanthoxylum esszenciális olaj, amely nyugtató és csillapító hatásával könnyít a fáradt testen. A Rescuer aromája friss, mégis olyan nyugalmat áraszt, amely gondoskodik a pihentető légkörről.

HASZNÁLATI MÓDOK

  • Kenjen a Rescuer keverékből növésben lévő gyermeke lábára lefekvés előtt vagy megerőltető tevékenységek után.
  • Alkalmazza a halántékon vagy a tarkón a feszült kedélyállapot csökkentése érdekében.
  • Masszírozza a vállába, a nyakába és a hátába, ha pihentető és megnyugtató élményre vágyik. 

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Aromatikus Felhasználás: Tegyen belőle párologtató ékszerbe, használja párologtatásra alkalmas természetes dolomittal vagy lávakővel. Külsőleges Alkalmazás: Vigye fel a kívánt területre. Használatát felnőtt felügyelete mellett javasoljuk.

FIGYELMEZTETÉS 3 éves kor alatti gyermekektől elzárva tárolandó. Előfordulhat bőrérzékenység. Ha Ön orvosi kezelés alatt áll, konzultáljon kezelőorvosával. Kerülje a szemmel, belső füllel, szájjal és érzékeny területekkel való érintkezést.

Összetevők: Copaiba, levendula, fodormenta és zanthoxylum esszenciális olajok, bázisként frakcionált kókuszolaj Aromatikus Jellemzői: Fás, mentás, virágos

6 Elemek
S1273

Megadott referenciák