Utolsó tételek raktáron

doTERRA Rescuer Soothing Blend 10ml

8 635,00 Ft
ÁFÁ-val együtt
Egységár: (863,50 Ft / ml)
Hozzáadás a kívánságlistához
Leírás

doTERRA katalógus

A Rescuer keverék aromája friss, mégis olyan nyugalmat áraszt, amely nagyban hozzájárul a vitalitás és a komfortérzet megteremtéséhez. Használja a Rescuer Enyhítő keveréket egy-egy mozgalmas nap végén, hogy pihentető élményt nyújtson, és csökkentse a felgyülemlett feszültséget. Lefekvés előtt kenjen Rescuer keveréket gyermeke növekedésben lévő, fáradt lábaira a nyugtató hatás érdekében. Legyen kéznél egy üveg a fürdőszobában is, amellyel gyermeke ízületein vagy halántékán alkalmazva nyugtató, csillapító hatást érhet el egy mozgalmas nap végén.

Elsődleges előnyök

  • A copaiba, a levendula, a fodormenta és a kínai bors esszenciális olajok, valamint a frakcionált kókuszolaj szakszerűen összeállított, nyugtató keveréket alkotnak
  • Megnyugtat, miközben az érzékeny bőrhöz is kellően kíméletes
  • A Rescuer keverék úgy fejti ki csillapító, nyugtató hatását a bőrre, hogy közben a vitalitás érzését is erősíti
  • A Rescuer olyan olajokat tartalmaz, amelyek segítenek a feszültség oldásában

 

Teljes összetevőlista

Copaiba, levendula, fodormenta és kínai bors esszenciális olajok, bázisként frakcionált kókuszolaj

A Rescuer™ gyermekbarát oldala

Egy mozgalmas, aktívan töltött nap végén alkalmazza a Rescuer Enyhítő keveréket. A copaiba, a levendula, a fodormenta és a kínai bors esszenciális olajok, valamint a frakcionált kókuszolaj szakszerűen előállított keveréket alkotnak, hogy ne csak nyugtassanak, és erősítsék az ellenálló képességet, de az érzékeny bőrhöz is kellően gyengédek legyenek. Edzés vagy egy fizikailag aktívan töltött, hosszú nap után kenjen a Rescuer keverékből a lábára, a kezére vagy a vállára a kellemes és felszabadító élményért.

Használati módok

  • Kenjen a keverékből gyermeke lábára egy-egy megerőltető tevékenységgel töltött nap végén
  • Alkalmazza a tarkón a feszült kedélyállapot csökkentése érdekében
  • Masszírozza a vállába, a nyakába és a hátába, ha pihentető élményre vágyik
  • Gondoskodjon róla, hogy a Rescuer keverék mindig kéznél legyen, ha szükség lenne rá; egy barátokkal közös bicajozás, egy családi gyalogtúra vagy egy jó kis kosárlabdameccs után nem is választhatna ennél találóbb keveréket!

Használati utasítás

Aromatikus felhasználás: Tegyen belőle párologtató ékszerbe, használja párologtatásra alkalmas természetes dolomittal vagy lávakővel.

Külsőleges alkalmazás: Vigye fel a kívánt területre. Használatát felnőtt felügyelete mellett javasoljuk.

Figyelmeztetés

3 éves kor alatti gyermekektől elzárva tárolandó. Előfordulhat bőrérzékenység. Ha Ön orvosi kezelés alatt áll, konzultáljon kezelőorvosával. Kerülje a szemmel, belső füllel, szájjal és érzékeny területekkel való érintkezést.

 

1 Elem
60208289

Megadott referenciák