Utolsó tételek raktáron

doTERRA Steady™ Grounding Blend 10ml

8 635,00 Ft
ÁFÁ-val együtt
Egységár: (863,50 Ft / ml)
Hozzáadás a kívánságlistához
Leírás

doTERRA katalógus

A Steady Kiegyensúlyozó keverékhez lágy, hívogató és enyhén gyümölcsös aroma párosul, amely hozzájárul a stresszmentes és nyugodt közérzethez, ezáltal tökéletes akár a mindennapi, akár az igény szerinti használathoz. A Steady az amyris, a balzsamfenyő, a koriandermag és a magnólia esszenciális olajok egyedülállóan jótékony hatásaira építkezik, amelyek a frakcionált kókuszolajjal alkotnak tökéletes kombinációt, hogy minden bőrtípus számára ideális nyugtató hatást érjenek el. Az amyris és a balzsamfenyő olyan meleg, fás olajok, amelyek segíteni tudnak abban, hogy megnyugvást nyerjünk. Amikor túlterheltnek érzi magát, kenjen egy kis Steady keveréket a tarkójára vagy a csuklójára, és vegyen egy mély levegőt, hogy a kedélyállapota ismét egyensúlyba kerüljön. A Steady nyugtatja a bőrt, és javítja a kedélyállapotot, ezért remek a mindennapi használatra.

HASZNÁLATI MÓDOK

  • Mivel a bőrt és a túlfűtött érzelmi állapotokat is képes csillapítani, ezért a Steady jól alkalmazható a szellem lecsendesítésére és a test pihentetésére, megpróbáltatásokkal teli időszakokban
  • Alkalmazza a Steady keveréket bármikor a nap folyamán, ha megnyugvásra vágyik.
  • Vigyen fel belőle a tarkójára vagy a talpára egy eseménydús nap végén, hogy visszanyerje a kiegyensúlyozottságát. 

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Aromatikus Felhasználás: Tegyen belőle párologtató ékszerbe, használja párologtatásra alkalmas természetes dolomittal vagy lávakővel. Külsőleges Alkalmazás: Vigye fel a kívánt területre. Használatát felnőtt felügyelete mellett javasoljuk.

FIGYELMEZTETÉS 3 éves kor alatti gyermekektől elzárva tárolandó. Előfordulhat bőrérzékenység. Ha Ön orvosi kezelés alatt áll, konzultáljon kezelőorvosával. Kerülje a szemmel, belső füllel, szájjal és érzékeny területekkel való érintkezést.

Összetevők: amyris, balzsamfenyő, koriandermag és magnólia, bázisként frakcionált kókuszolaj

Aromatikus Jellemzői: fenyős, gyümölcsös, kissé fás

2 Elemek
S1274

Megadott referenciák