Készleten

doTERRA Stronger™ Protective Blend 10ml

8 050,00 Ft
ÁFÁ-val együtt
Egységár: (805,00 Ft / ml)
Hozzáadás a kívánságlistához
Leírás

doTERRA katalógus

Fás és virágos olajai erőteljes fiatalító előnyeinek köszönhetően a Stronger Védelmet nyújtó keverék egyedülálló módon erősíti az ellenálló képességet olyan esetekre, amikor arra a legnagyobb szükség van. A Stronger üdítő és felemelő aromája frissítően hat az érzékekre, és tökéletesen támogatja a napi stressztűrést, illetve azokat a helyzeteket, amikor nincs kifejezetten a legjobb formájában. Hozzájárul továbbá a jó közérzethez, a vitalitáshoz és a tiszta, egészségtől ragyogó bőrhöz.

Elsődleges előnyök

  • A Stronger keverék egyik legerőteljesebb esszenciális olaja a tömjén
  • Egészségtől ragyogó bőrt, jó közérzetet és vitalitást biztosít
  • A Stronger Védelmet nyújtó keverék hozzájárul a kellemes általános közérzethez
  • Frakcionált kókuszolajjal elegyített vörös cédrus, litsea, tömjén és rózsa esszenciális olajokat tartalmaz kíméletes és kényelmesen alkalmazható formában

Teljes összetevőlista

Vörös cédrus, litsea, tömjén és rózsa, bázisként frakcionált kókuszolaj

A Stronger™ gyermekbarát oldala

A Stronger Védelmet nyújtó keveréket négy olyan esszenciális olaj kombinációja alkotja, amelyek mind a jó közérzet és az egészséges bőr elősegítésében játszott szerepükről ismertek. Hagyjon egy üveg Stronger Védelmet nyújtó keveréket gyermeke szekrényén, hogy mindig kéznél legyen, és a tarkóján alkalmazva extra lendületet vagy védelmet biztosítson, amikor nem kifejezetten a legjobb formájában van.

Használati módok

  • Kenjen belőle a kezére, a térdére és a lábfejére egy hosszú, aktívan töltött nap végén
  • Alkalmazza a tarkóján, és élvezze a keverék üdítő és felemelő aromáját
  • Használja a Stronger keveréket, hogy megnyugtassa és ápolja bőrét, miközben egészségesebb megjelenést is kölcsönöz neki
  • A Stronger keveréket családi utazások alkalmával se felejtse otthon, hiszen ez a tökéletes keverék ahhoz, hogy gyermekei lendületét végig fenntartsa!

Használati utasítás

Párologtatva: Tegyen belőle párologtató ékszerbe, használja párologtatásra alkalmas természetes dolomittal vagy lávakővel.

Helyileg: Vigye fel a kívánt területre. Használatát felnőtt felügyelete mellett javasoljuk.

Figyelmeztetés

3 éves kor alatti gyermekektől elzárva tárolandó. Előfordulhat bőrérzékenység. Ha Ön orvosi kezelés alatt áll, konzultáljon kezelőorvosával. Kerülje a szemmel, belső füllel, szájjal és érzékeny területekkel való érintkezést.

 

5 Elemek
60208295
2020-03-16

Megadott referenciák