Készleten

doTERRA Stronger™ Protective Blend 10ml

8 050,00 Ft 10% megtakarítás
7 245,00 Ft
ÁFÁ-val együtt
Egységár: (724,50 Ft / ml)
Hozzáadás a kívánságlistához
Leírás

doTERRA katalógus

Ez a különleges védelmet biztosító keverék gyengéd és praktikus kivitelében elegyíti a vörös cédrust, a litseát, a tömjént és a rózsát a frakcionált kókuszolajjal, ami tökéletessé teszi az érzékeny bőr számára, és javítja az ellenálló képességet olyan esetekre, amikor arra a legnagyobb szükség van. A litsea a Stronger egyik legfőbb összetevője, amely segít, hogy bőre mindig egészségtől sugárzó és tiszta legyen. A Stronger üdítő és felemelő aromája frissítően hat az érzékekre, és tökéletesen támogatja a napi stressztűrést, illetve azokat a helyzeteket, amikor nincs kifejezetten a legjobb formájában. A fás és virágos jellegű olajok elegyének köszönhetően a Stronger esszenciálisolaj-keverék egyben a bőr általános egészségének fenntartására is tökéletes.

HASZNÁLATI MÓDOK

  • Ha a bőre erőtlen és elgyötört, alkalmazza a Stronger keveréket, hogy nyugtassa és ápolja, miközben egészségesebb megjelenést is kölcsönöz neki.
  • Kenjen belőle a kezére, a térdére és a lábfejére egy hosszú, aktívan töltött nap végén.
  • A Stronger egy nagyszerű keverék, amelyet bőrnyugtató hatása miatt érdemes mindig magunknál tartani megterhelő tevékenységek esetére.
  • Komoly környezeti kockázatok esetén gondoskodjon a jó közérzetéről és a vitalitásáról a Stronger keverékkel. 

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Aromatikus Felhasználás: Tegyen belőle párologtató ékszerbe, használja párologtatásra alkalmas természetes dolomittal vagy lávakővel. Külsőleges Alkalmazás: Vigye fel a kívánt területre. Használatát felnőtt felügyelete mellett javasoljuk.

FIGYELMEZTETÉS 3 éves kor alatti gyermekektől elzárva tárolandó. Előfordulhat bőrérzékenység. Ha Ön orvosi kezelés alatt áll, konzultáljon kezelőorvosával. Kerülje a szemmel, belső füllel, szájjal és érzékeny területekkel való érintkezést.

Összetevők: vörös cédrus, litsea, tömjén és rózsa, bázisként frakcionált kókuszolaj

Aromatikus Jellemzői: üdítő, intenzíven citromos, enyhén gyógynövényes

6 Elemek
S1275
2020-03-16

Megadott referenciák