Készleten

doTERRA DDR Prime® 15 ml

32 835,00 Ft
ÁFÁ-val együtt
Egységár: (2 189,00 Ft / ml)
Hozzáadás a kívánságlistához
Leírás

A DDR Prime egy olyan szabadalmazott esszenciálisolaj-keverék, amely az egészséges sejtintegritást támogatja. A keverékben található szegfűszeg, kakukkfű és vadnarancs esszenciális olaj is, amelyek mind erőteljes antioxidánsokat biztosítanak az oxidatív stresszel szembeni védekezéshez. A keverék tartalmaz továbbá tömjén, indiai citromfű, borsikafű és niaouli esszenciális olajokat is.

Elsődleges előnyök

  • Támogatja az egészséges sejtintegritást.
  • Megvédi a szervezetet és a sejteket az oxidatív stresszel szemben.
  • Támogatja az általános, sejtszintű egészséget.
  • A keverék tartalmaz továbbá tömjén, indiai citromfű és borsikafű esszenciális olajokat is.

Teljes összetevőlista

Tömjéngyantából, vadnarancshéjból, indiai citromfű leveléből, kakukkfűből, szegfűszegből, borsikafűből és niaouli leveléből kinyert esszenciális olajok

Jótékony reggeli feltöltődés

Ahhoz, hogy élvezhesse a DDR Prime keverék nyújtotta előnyöket, egyszerűen tegyen belőle egy-két cseppet egy pohár citrusos italba, teába vagy vízbe, és fogyassza mindennap, hogy megvédje szervezetét és sejtjeit az oxidatív stresszel szemben. Az általános sejtszintű egészség támogatásához nem is kell több, mint néhány csepp DDR Prime keverék a reggeli italába!

Használati módok

  • Tegyen egy-két cseppet a keverékből egy pohár citrusos italba, teába vagy vízbe, és fogyassza mindennap, hogy megvédje testét és sejtjeit az oxidatív stresszel szemben.
  • Keverje hordozóolajba, és alkalmazza külsőleg egy nyugtató masszázs formájában.
  • Vegye fel a DDR Prime keverék napi használatát újévi fogadalmai sorába!
  • Tegyen belőle néhány cseppet egy zöldségkapszulába.

Használati utasítás

Helyileg: Masszázshoz keverjen össze belőle öt cseppet 10 ml hordozóolajjal. Fürdőhöz keverjen össze belőle 5 cseppet 5 ml hordozóolajjal. Illatszerként keverjen össze belőle 1 cseppet 10 csepp hordozóolajjal.

Belsőleg: Hígítson fel egy csepp olajat 125 ml folyadékban.

Figyelmeztetés

Előfordulhat bőrérzékenység. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha Ön várandós, szoptat vagy orvosi kezelés alatt áll, konzultáljon kezelőorvosával. Kerülje a szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést.

 

4 Elemek
60204954

Megadott referenciák