Készleten

doTERRA ZenGest Touch 10ml

11 900,00 Ft
ÁFÁ-val együtt
Egységár: (1 190,00 Ft / ml)
Hozzáadás a kívánságlistához
Leírás

A ZenGest Touch a teljes körű emésztőrendszeri egészség elősegítéséről ismert esszenciálisolaj-keverék. A gyömbér, édeskömény és koriandermag esszenciális olajok alkotta egyedülálló keverék mozgó járműben fellépő rosszullét és gyomorpanaszok esetén is jótékony hatást gyakorol. A ZenGest Touch biztonságos és hatékony megoldást kínál az alkalmanként fellépő hasi diszkomfortérzet enyhítésére. A ZenGest Touch a keverék hígítása érdekében doTERRA frakcionált kókuszolajat is tartalmaz, hogy az érzékeny bőr számára is kíméletes megoldást jelentsen. A praktikus golyós kiszerelésnek köszönhetően a ZenGest Touch útközben és otthon is nélkülözhetetlen megoldást jelent!

Elsődleges előnyök

  • Nyugtató aromája hatékonyan csillapítja a mozgó járműben fellépő rosszullét tüneteit.
  • Biztonságos és hatékony megoldást kínál az alkalmanként fellépő hasi diszkomfortérzet enyhítésére.
  • A ZenGest Touch a keverék hígítása érdekében doTERRA frakcionált kókuszolajat is tartalmaz, hogy az érzékeny bőr számára is kíméletes megoldást jelentsen.
  • A gyömbér, édeskömény és koriandermag esszenciális olajok alkotta egyedülálló keverék jótékony hatást gyakorol mozgó járműben fellépő rosszullét és gyomorpanaszok esetén.

Teljes összetevőlista

Ánizsmagból, borsmentából, gyömbérrizómából/-gyökérből, köménymagból, koriandermagból, tárkonyból és édesköménymagból kinyert esszenciális olajok

Úton a ZenGest™ Touch keverékkel

Legközelebbi útjára mindenképp vigyen magával ZenGest Touch keveréket is! Kenjen belőle a hasi területre még az utazás megkezdése előtt, vagy szükség esetén akár többször is a nap folyamán. Segít a mozgó járműben fellépő rosszullétnek és az általános hasi diszkomfortérzetnek a csillapításában – lévén mindkettő az utazások gyakori velejárója!

 

Használati módok

  • Vigye magával, ha autóban utazik, a mozgó járműben jelentkező rosszullét tüneteinek enyhítésére.
  • Kiadós étkezések vagy nehéz ételek után alkalmazza a hasi területen vagy a talpán.
  • Repülős vagy autós utazás esetén gondoskodjon róla, hogy akár pillanatok alatt kéznél legyen, ha szükség van rá.
  • Hasi diszkomfortérzet gyötri? Végezzen egy kellemesen nyugtató hasi masszázst a ZenGest Touch keverékkel!

Használati utasítás

Helyileg: A bőrérzékenység minimálisra csökkentése érdekében hígítsa hordozóolajjal. További óvintézkedésekről alább olvashat.

Figyelmeztetés

Előfordulhat bőrérzékenység. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha Ön várandós, szoptat vagy orvosi kezelés alatt áll, konzultáljon kezelőorvosával. Kerülje a szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést.

 

4 Elemek
60204937

Megadott referenciák