Készleten

doTERRA Motivate oil 5 ml

13 065,00 Ft
ÁFÁ-val együtt
Egységár: (2 613,00 Ft / ml)
Hozzáadás a kívánságlistához
Leírás

Időnként mindenkire ráfér egy kis extra bátorítás, a doTERRA Motivate pedig pontosan ezt nyújtja! Amikor csalódással vagy kudarccal találja szemben magát, használja ezt a bátorító keveréket, hogy segítsen újrakezdeni, és megőriznie állhatatosságát. Ez a friss, tiszta és mentás keverék a magabiztosság, az optimizmus és az eltökéltség érzését fogja kiváltani Önből. A doTERRA Motivate hozzájárul kreatív energiái felszabadításához és ahhoz, hogy bátorságot tudjon meríteni az önmagába vetett hitből. Ne habozzon, tegye bátran magasabbra a mércét – úgy is biztosan sikerrel fog járni!

Elsődleges előnyök

  • Elősegíti az önbizalom, a bátorság és a bizakodás érzését
  • Stabilizáló, kiegyensúlyozó hatással van az érzelmekre
  • A doTERRA Motivate esszenciálisolaj-keverék az érzékeket stimuláló olajokból áll
  • Hangulatjavító tulajdonságaikról ismert citrusos és mentás esszenciális olajok kombinációja alkotja

 

Teljes összetevőlista

Borsmenta, klementin héja, koriandermag, bazsalikom, japáncitrom héja, orvosi citromfű levele, rozmaringlevél, vaníliabab abszolútum

 

Egy kis motiváció a mindennapokhoz

Ki sem lát a teendői közül? Egyre inkább úrrá lesz Önön az érzés, hogy jobb lenne, ha annyiban hagyná az egészet? Álljon meg, gondolja újra, és kezdjen mindent elölről a doTERRA Motivate Bátorító keverékkel. Használja ezt a bátorító keveréket, amikor egy adag önbizalomra, bátorításra és meggyőződésre van szüksége. A doTERRA Motivate megadhatja Önnek azt a magabiztosságot, amelyre teendői könnyed és méltóságteljes teljesítéséhez szüksége van.

Használati módok

  • Használja a doTERRA Motivate keveréket, hogy megőrizze motivációját a projekt kapcsán, amelyen dolgozik
  • Alkalmazza külsőleg sportesemények vagy egyéb versenyek előtt
  • Reggelente alkalmazza a talpán, hogy lendületesen kezdje a napot
  • Vigyen fel belőle a nyakára vagy az inge gallérjára, hogy önbizalmat meríthessen belőle egy-egy prezentáció előtt

Használati utasítás

Párologtatva: Cseppentsen három vagy négy cseppet egy tetszőleges párologtatóba.

Helyileg: Vigyen fel belőle egy-két cseppet a kívánt területre. A bőrérzékenység minimálisra csökkentése érdekében hígítsa a doTERRA frakcionált kókuszolajával. További óvintézkedésekről alább olvashat.

Figyelmeztetés

Előfordulhat bőrérzékenység. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha Ön várandós, szoptat vagy orvosi kezelés alatt áll, konzultáljon kezelőorvosával. Kerülje a szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést. A termék felvitelét követő legalább 12 órán át kerülje a napfényt vagy UV-sugárzást.

 

5 Elemek
60204682

Megadott referenciák