Készleten

doTERRA TerraShield® Spray 30ml

11 900,00 Ft
ÁFÁ-val együtt
Egységár: (396,67 Ft / ml)
Hozzáadás a kívánságlistához
Leírás

A TerraShield Spray olyan esszenciális olajokat és egyéb növényi olajokat tartalmaz, amelyek közismerten természetes, biztonságos módon nyújtanak kültéri védelmet. Ez a korszerűsített formula az esszenciális olajok válogatott keverékéből tevődik össze, köztük ilang ilangból, vörös cédrusból, macskamentából, citromos eukaliptuszból, litseából, óriás tujából, alaszkai cédrusból és vaníliabab abszolútumból – melyek mind a kellemetlen környezeti hatásokkal szemben nyújtott védelmükről ismert, speciális kémiai vegyületeket tartalmaznak. A Terrashield Spray tökéletes azok számára, akik szeretnék a Terrashield Kültéri keverék előnyeit egy kényelmes, magukkal vihető szórófejes üvegben tudni.

Elsődleges előnyök

  • A család bármely tagja biztonsággal használhatja.
  • Olyan esszenciális olajokat és egyéb növényi olajokat tartalmaz, amelyek közismerten természetes, biztonságos módon nyújtanak kültéri védelmet.
  • Ilang ilangot, vörös cédrust, macskamentát, citromos eukaliptuszt, litseát, óriás tuját, alaszkai cédrust és vaníliabab-abszolútumot tartalmaz, melyek hatásos és természetes védőrétegként funkcionálnak.
  • Kényelmes szórófejes üvegének köszönhetően a TerraShield Spray-t egyszerűen magával viheti.

Teljes összetevőlista

Frakcionált kókuszolaj, ilang ilang virága, tamanu magja, alaszkai cédrus, vörös cédrus, macskamenta, citromos eukaliptusz levele, litsea termése, vaníliabab abszolútum, óriás tuja

Élvezze a családi kalandok minden pillanatát!

Gondoskodjon családja teljes körű védelméről és felkészültségéről a TerraShield Spray segítségével, hogy a legtöbbet hozhassa ki a szabadtéri kalandokból. Ha természetes módszert keres a bosszantó és kellemetlen kültéri hatások ellen, akkor a TerraShield Spray tökéletes megoldás az Ön számára!

Használati módok

  • Párologtassa a TerraShield keveréket a teraszán, vagy vigye fel a lábára, a karjára és a nyakára, mielőtt a szabadba menne.
  • Vigye magával a TerraShield keveréket kültéri sporteseményekre is.
  • Évszakváltáskor permetezze a TerraShieldet az ajtó- és ablaktömítésekre.
  • Kempingezéskor permetezze a TerraShieldet a sátor köré, különös tekintettel a bejáratra.

Használati utasítás

Külsőleges alkalmazás: Vigye fel a kívánt területekre kültéri tevékenységek előtt. Szükség szerint néhány óránként vigyen fel belőle újra.

Figyelmeztetés

Előfordulhat bőrérzékenység. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha Ön várandós, szoptat vagy orvosi kezelés alatt áll, konzultáljon kezelőorvosával. Kerülje a szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést.

5 Elemek
60204885

Megadott referenciák