Készleten

doTERRA Elevation 15 ml

20 765,00 Ft
ÁFÁ-val együtt
Egységár: (1 384,33 Ft / ml)
Hozzáadás a kívánságlistához
Leírás

Az Elevation Örömteli keveréket a nevéhez hűen energizáló, revitalizáló és hangulatjavító esszenciális olajok kombinációja gazdagítja. Ezzel az izgalmas keverékkel javíthat a hangulatán, és feltöltődhet energiával. Az Elevation az angol levendula, a levendula, az orvosi citromfű, az ilang ilang és az illatcserje felemelő és eufórikus virágos illatait a tangerin, az amyris, a muskotályzsálya, a hawaii szantálfa, a kámforfa és a citrommirtusz esszenciális olajok aromáival kombinálva egy olyan különleges keveréket alkot, amely pozitív kedélyállapotot teremt, és fokozza a magabiztosságot.

Elsődleges előnyök

  • Kiegyensúlyozó és revitalizáló esszenciális olajok elegyével gazdagított, energizáló és frissítő aromát kínál.
  • A keverék szellemileg és érzelmileg is felemelő élményt nyújt, aminek köszönhetően egyúttal vidám, megnyugtató atmoszférát is teremt.
  • A hangulat javítására és a vitalitás serkentésére alkalmas, pozitív légkört biztosít.
  • Az Elevation esszenciálisolaj-keverék aromatikusan és külsőleg alkalmazva is erőteljes jótékony hatásokat fejt ki.
  • Ez az édeskés, virágos és citrusos keverék párologtatva segít csökkenteni a stresszt, miközben energizáló aromával tölti meg a teret.

Teljes összetevőlista

Angol levendula virágából, tangerinhéjból, levendula virágából/leveléből, amyris kérgéből, muskotályzsálya virágából/leveléből, hawaii szantálfából, ilang ilang virágából, kámforfa leveléből, illatcserje virágából, citrommirtusz leveléből és orvosi citromfű virágából/leveléből kinyert esszenciális olajok

Fokozza a fürdés élményét!

Ha egy hosszú, stresszes nap végén vesz egy kellemes fürdőt, könnyebben el tud lazulni és fel tud oldódni. Amikor tehát legközelebb úgy dönt, hogy a kádban kapcsolódik ki, adjon az Elevation keverékből is a fürdővizéhez. Ezzel olyan revitalizáló környezetet teremthet, amelyben biztosan pihentető és felemelő élményben lesz része.

Használati módok

  • Adjon hozzá frakcionált kókuszolajat, és alkalmazza egy revitalizáló masszázshoz egy-egy hosszú munkanap végén.
  • Párologtassa az Elevation keveréket párologtató készülékével, ha magabiztosságát szeretné növelni.
  • Adjon néhány csepp Elevation keveréket forró fürdőjéhez, ha nyugtató, felemelő élményre vágyik.
  • Használja az Elevation keveréket reggelente, hogy pozitív, energizáló légkört teremtsen otthonában.
  • Párosítsa az Arise vagy a Cheer esszenciális olajokkal párologtatójában, hogy egy olyan keveréket kapjon, amely felfrissíti a levegőt, és akár pillanatok alatt javít a hangulatán is.

Használati utasítás

Párologtatva: Cseppentsen három vagy négy cseppet egy tetszőleges párologtatóba.

Helyileg: Masszázshoz keverjen össze belőle öt cseppet 10 ml hordozóolajjal. Fürdőhöz keverjen össze belőle 5 cseppet 5 ml hordozóolajjal. Illatszerként keverjen össze belőle 1 cseppet 10 csepp hordozóolajjal.

Figyelmeztetés

Előfordulhat bőrérzékenység. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha Ön várandós, szoptat vagy orvosi kezelés alatt áll, konzultáljon kezelőorvosával. Kerülje a szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést. A termék felvitelét követő  legalább 12 órán át kerülje a napfényt vagy UV-sugárzást.

7 Elemek
60203846

Megadott referenciák