Utolsó tételek raktáron

doTERRA PastTense- Feszültségoldó illóolaj-keverék 10 ml golyós

10 710,00 Ft
ÁFÁ-val együtt
Egységár: (1 071,00 Ft / ml)
Leírás

A PastTense olyan esszenciális olajok egyedülálló keveréke, amelyek köztudottan hozzájárulnak a kiegyensúlyozottság és harmónia érzésének elősegítéséhez. A PastTense szellemre és testre egyaránt csillapító hatást gyakorló esszenciális olajai pillanatok alatt ellazítanak és megnyugtatnak. A PastTense egy praktikus 10 ml-es golyós kiszerelésben kapható, amellyel munkában, iskolában és otthon is gyerekjáték a felvitele. Egyszerűen kenjen belőle a nyakára, a vállaira vagy a füle mögé, hogy a PastTense hűsítő, egyedülálló aromáját belélegezve megnyugtassa érzelmeit.

Elsődleges előnyök

  • A CPTG (Tanúsított, Tiszta, Letesztelt Minőségű) esszenciális olajokból megalkotott PastTense Ellazító keverék a kiegyensúlyozott, harmonikus közérzet megteremtésének kényelmes és egyszerű módját kínálja.
  • A PastTense sok különféle módon alkalmazható, hogy segítsen a stressz és a szorongás oldásában.
  • A különös gonddal megalkotott olaj nyugtató hatásai azonnal érezhetőek, ha a nyakon, a vállakon vagy a fül mögötti területen alkalmazzuk.
  • A praktikus golyós kiszerelésnek köszönhetően könnyen felvihető.
  • A 10 ml-es golyós üveg kényelmesen elfér a zsebében, a táskájában, a hátizsákjában vagy akár más helyeken is.

 

Teljes összetevőlista

 

Kúszó fajdbogyó leveléből, levendulavirágból, borsmentából, tömjéngyantából, korianderzöldből, majoránnalevélből, római kamilla virágából, bazsalikomlevélből és rozmaringlevélből kinyert esszenciális olajok

 

A megnyugváshoz vezető út

A mindennapi élet során gyakran előfordul, hogy teljesen letaglózva érezzük magunkat. A PastTense keverék pontosan az ilyen pillanatok átvészeléséhez készült! Ez a jótékony esszenciális olajokból készülő, szabadalmazott keverék tökéletes választás a nyugodt és kiegyensúlyozott közérzet megteremtéséhez akár munkahelyi, akár iskolai vagy otthoni környezetben.

Használati módok

  • Vigye magával munkába a táskájában vagy az utazótáskájában, hogy útközben is mindig kéznél legyen.
  • Masszírozza a PastTense keveréket a vállába, a nyakába és a hát területeibe, ha hűsítő, megnyugtató érzésre vágyik.
  • Kenjen a PastTense keverékből a halántékára és a tarkójára vizsga vagy nyilvános beszéd előtt.
  • Utazás közben alkalmazza a csuklóján, hogy segítsen a megnyugvásban.

Használati utasítás

Helyileg: Csak külsőleges használatra. Illatszerként, bőrápolás céljából vagy masszázshoz vigye fel a bőrre a golyós adagolóval.

Figyelmeztetés

Előfordulhat bőrérzékenység. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha Ön várandós, szoptat vagy orvosi kezelés alatt áll, konzultáljon kezelőorvosával. Kerülje a szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést.

2 Elemek
60204377

Megadott referenciák