Készleten

doTERRA Hope Touch 10 ml golyós

12 240,00 Ft
ÁFÁ-val együtt
Egységár: (1 224,00 Ft / ml)
Hozzáadás a kívánságlistához
Leírás

A doTERRA Hope Touch egy olyan egyedülálló esszenciálisolaj-keverék, amely a bergamott, az ilang ilang és a tömjén esszenciális olajokat a vaníliabab abszolútum melegséget árasztó aromájával kombinálja. A doTERRA Hope Touch keveréket alkalmazhatja a nyakán, a csuklóján és a pulzuspontjain is, hogy frissítő illata egész nap elkísérje. Magával ragadó aromája azonban csak egyetlen dolog, amitől a doTERRA Hope Touch keverék olyan egyedülálló. A doTERRA Hope Touch nettó vételárát a doTERRA Healing Hands™ kezdeményezés javára ajánljuk fel.

Elsődleges előnyök

  • A Hope keverék azzal a szándékkal készült, hogy külsőleg alkalmazva üdítő, friss illatával javítsa a hangulatot.
  • Ilang ilang, bergamott és tömjén esszenciális olajokkal, valamint vaníliabab abszolútummal gazdagított, egyedülálló aromája illatszerként használva igazán különleges, személyre szóló illatot biztosít.
  • Praktikus golyós kiszerelésben kapható, hogy a nap folyamán bármikor könnyedén használhassa.
  • A doTERRA Hope Touch nettó vételárát a doTERRA Healing Hands kezdeményezés javára ajánljuk fel.

Teljes összetevőlista

Frakcionált kókuszolaj, bergamott terméséből, ilang ilang virágából és tömjénből kinyert esszenciális olaj, vaníliabab abszolútum

Remény mindenkinek

A doTERRA Hope Touch egy egyedülállóan friss és üde esszenciálisolaj-keverék, amely használat közben kellemes melegségérzetet kelt. A doTERRA Hope Touch nettó vételárát a doTERRA Healing Hands kezdeményezés javára ajánljuk fel. Így tehát minden alkalommal, amikor ezt a különleges esszenciálisolaj-keveréket használja, egyben a kimenekítési műveletek és a gyermekkereskedelem elleni küzdelem szakértőinek munkáját is támogatja, akik együttes erővel lépnek fel a gyermekrabszolgaság felszámolásáért.

Használati módok

  • Tegyen a Hope keverékből a nyakára, ha a reggeli ébredést követően olyan frissítő aromára vágyik, amellyel garantáltan lendületesen indul a napja.
  • Alkalmazza a Hope keveréket a csuklóján, ha egy igazán személyes, CPTG minőségű esszenciális olajokból álló parfümöt viselne.
  • Tartsa magánál a Hope keveréket a táskájában, hogy napközben is mindig könnyen elérje, amikor csak jobb kedvre derülne.
  • Készítsen vele illatpárnát, és helyezze el egy fiókban, hogy frissítő aromája ruháit is áthassa.

Használati utasítás

Helyileg: Vigye fel a kívánt területre. További óvintézkedésekről alább olvashat.

Figyelmeztetés

Előfordulhat bőrérzékenység. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha Ön várandós, szoptat vagy orvosi kezelés alatt áll, konzultáljon kezelőorvosával. Kerülje a szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést.

 

4 Elemek
60204690

Megadott referenciák