• Kérastase Discipline Oléo-Curl krém 150ml
Kérastase Discipline Oléo-Curl krém 150ml
Készleten

Kérastase Discipline Oléo-Curl krém 150ml

8 450,00 Ft
ÁFÁ-val együtt
Egységár: (56,33 Ft / ml)
Hozzáadás a kívánságlistához
Leírás

Mire jó a Kérastase Discipline Oléo-Curl krém?

Az Oléo-Curl pre-styling krém a könnyen kezelhető, varázslatos göndör hajkorona tökéletes ápoló terméke! Könnyed textúrája karakterizálja és simává, rugalmassá varázsolja a göndör fürtöket. Nem kell többé tartanod a párás időtől, vagy épp esőtől, az Oléo-Curl krém segíti a göndör hajad mindig legjobb formájába hozni, anélkül, hogy elnehezítené, így búcsút inthetsz a ragacsos hajlakkoknak, élvezd inkább a selymes, fényes és mindig tökéletes tartású göndör tincseket!

Otthoni felhasználás: Vidd fel frissen mosott, nedves hajadra. Dolgozd szét egész hajhosszodon és hajvégeiden, lefelé irányuló mozdulatokkal, hogy megnyugtasd fürtjeidet. Ne öblítsd ki!

A tökéletes végeredmény érdekében használd a Discipline termékcsalád többi tagjával együtt!

Milyen hajtípusra ajánlott a Kérastase Discipline Oléo-curl krém? 

Az Oléo-curl krém göndör, hullámos, nehezen kezelhető és szöszösödésre hajlamos hajra alkalmazható. A rakoncátlan tincsek felületét kiegyenlíti, a haj természetes kontúrjait megőrzi és lágy esést biztosít a hajzuhatagnak.

Milyen előnyei vannak a Kérastase Discipline Oléo-Curl krémnek?

  • Morpho-Keratine™ Complexe technológiájának köszönhetően építi újjá a haj belső rugalmasságát és egyenlíti ki a hajszálak felszínét. Meggátolja a gubancok kialakulását. 
  • Morpho-Constituing Agents, az aminosavak és búzaprotein megerősítik és megújítják a hajszálak belső szerkezetét.
  • Ceramide R megerősíti a sejtek közötti cementanyagot.
  • Felület kiegyenlítés a Surface-Morphing Polymer feladata, mely homogén víztaszító filmet, úgymond második fedőréteget hoz létre a hajszálak körül. Haszna, hogy véd a szöszösödéstől és párataszító hatású.
  • Surface Perfector simává varázsolja a hajat és megkönnyíti a fésülést.
  • High Precision Care Agent rendkívül célzottan ható ápolószer, mely megújítja a hajszálak szerkezetét, anélkül, hogy zsíros, nehézkes hatást hagyna a hajon.
11 Elemek
E1669901

Megadott referenciák