Kérastase Hajpakolás, kondícionáló

Kérastase Spécifique Spray Stimuliste spray 125ml +

Kérastase Spécifique Spray Stimuliste spray 125ml

10 700 Ft

S0871

Nincs készleten

Kérastase Spécifique Spray Stimuliste hajhullás elleni spray

The Kérastase Spécifique termékcsalád kifejezetten a fejbőrrel kapcsolatos problémákat hivatott orvosolni. A Spray Stimuliste spray is ezért jött létre. Próbáld ki hajhullás, hajritkulás ellen! 

Bővebb leírás

Hozzáadás a kívánságlistához

Ennek a terméknek a megvásárlásával a jutalmad 107 hűségpont. A kosarad összesen 107 pontot fog tartalmazni, amit később ekkora értékű kuponra válthatsz be: 214 Ft.


Ez a különleges napi használatra való spray a hajhullást és a hajszálak elvékonyodását előzi meg. Meggyorsítja a hajszálak növekedésének ütemét, a haj sűrűbb lesz általa.

EREDMÉNY: Serkentő hatásával támogatja a haj egészséges növekedését, és segít megelőzni a hajhullást. A haj a gyökerétől a hajvégig táplálva dúsabbá válik, a hajszálak megerősödnek, élettartamuk meghosszabbodik. Azonnali frissítő hatás, amely nem kelt ragadós, zsíros érzést. Könnyen használható spray kiszerelés, amely megkönnyíti az aktív összetevők eloszlását.

Használati utasítás: Fújd a terméket a száraz vagy törölközőszáraz hajadra, közvetlenül a hajtövekhez (nagyjából 10 pumpálásnyi mennyiség elég az egész fejbőrre), majd alaposan masszírozd bele.

Előnyei

  • Aminexil: segít megelőzni a haj korai öregedését. Aktívan részt vesz a hajhullás leküzdésében, illetve meghosszabbítja a hajszálak élettartamát.
  • Vitamin PP: stimulálja, elősegíti a fejbőrben lévő vér mikrocirkulációját.
  • Arginine: aminosav, ami stimulálja a hajszálak szerkezetét.
  • Gluco-Lipid GL®: az energizáló hatású glükóz és ápoló lipid hatásos kombinációja.
Compare