Kérastase Chroma Absolu Soin Acide Chroma Gloss 210ml
   Kérastase Chroma Absolu Soin Acide Chroma Gloss 210ml
   Kérastase Chroma Absolu Soin Acide Chroma Gloss 210ml

   Kérastase Chroma Absolu Soin Acide Chroma Gloss 210ml

   15 900 Ft
   ÁFÁ-val
   Készleten

   A Soin Acide Chroma Gloss egy kiöblítendő hajfelszín-helyreállító és fényfokozó ápoló bármilyen típusú festett hajra. Ez az áttetsző, folyékony sztártermék vízzel érintkezve sűrű, fehér krémmé alakul, és a hajrostok belsejébe jutva 96%-kal erősebbé**, valamint 94%-kal hidratáltabbá* teszi azokat. 0,7% tejsavat tartalmazó hatékony összetétele lezárja a kutikulát és helyreállítja a hajrostok felszínét a festés okozta szöszösödés mérsékléséért, a porozitás mértékének csökkentéséért, a haj lenyűgözően selymes tapintásáért és a 70%-kal ragyogóbb* hajszínért. A hatóanyagok kis molekulatömegének köszönhetően ez a folyékony ápoló mélyrehatóan táplálja a hajat anélkül, hogy elnehezítené. Használata után a haj egészséges megjelenésű, könnyed érzetű és megfelelően rugalmas lesz. 

   Mennyiség:
   • GLS Házhozszállitás 20.000 Ft felett ingyenesGLS Házhozszállitás 20.000 Ft felett ingyenes GLS csomagpont 15.000 Ft felett ingyenes

   A Soin Acide Chroma Gloss egy kiöblítendő hajfelszín-helyreállító és fényfokozó ápoló bármilyen típusú festett hajra. Ez az áttetsző, folyékony sztártermék vízzel érintkezve sűrű, fehér krémmé alakul, és a hajrostok belsejébe jutva 96%-kal erősebbé**, valamint 94%-kal hidratáltabbá* teszi azokat. 0,7% tejsavat tartalmazó hatékony összetétele lezárja a kutikulát és helyreállítja a hajrostok felszínét a festés okozta szöszösödés mérsékléséért, a porozitás mértékének csökkentéséért, a haj lenyűgözően selymes tapintásáért és a 70%-kal ragyogóbb* hajszínért. A hatóanyagok kis molekulatömegének köszönhetően ez a folyékony ápoló mélyrehatóan táplálja a hajat anélkül, hogy elnehezítené. Használata után a haj egészséges megjelenésű, könnyed érzetű és megfelelően rugalmas lesz. Annyira egészségessé teszi a hajat, hogy a színintenzitás még 6 hét után is 88%-ban megmarad***. 

   *MŰSZERES TESZT

   **MŰSZERES TESZT: SOIN ACIDE CHROMA GLOSS + SERUM CHROMA THERMIQUE

   ***MŰSZERES TESZT: BAIN RICHE CHROMA RESPECT + SOIN ACIDE CHROMA GLOSS

    

   Kényeztesse haját egy olyan ápolással, amely biztosítja annak megújulását és magas fényt kölcsönöz neki. A Kérastase Soin Acide Chroma Gloss regeneráló hajöblítő kúra vízzel érintkezve fehér krémmé alakul át. Hatékony összetétele mélyen behatol a hajba anélkül, hogy elnehezítené azt, hidratált és megerősített hajat hagyva maga után. Tejsavtartalmának köszönhetően lezárja a haj kutikuláját, megszünteti a hajfestés okozta kreppesedést és ráadásul selymessé is teszi a hajat.

   Tulajdonságai:

   • hidratálja és selymessé teszi a hajat
   • erősíti a hajat és meghosszabbítja a hajfestés tartósságát, fényét és intenzitását
   • egészséges megjelenést biztosít a hajnak, könnyűvé és rugalmassá teszi a hajat
   • elnehezítés nélkül ápolja a hajat
   • minden típusú festett hajra alkalmazható ápolás

   Tesztelési eredmények:

   • akár 94%-kal növeli a haj hidratáltságát
   • a festett haj mintegy 70%-kal fényesebbé válik
    → műszeres vizsgálat igazolta
   • akár 96%-kal erősíti a hajat 
    → műszeres vizsgálat a Kérastase Soin Acide Chroma Gloss és a Serum Chroma Thermique hajápolók használata után
   • 6 hét után akár 88%-kal jobban megőrzi a szín intenzitását
    → a Kérastase Bain Riche Chroma Respect és a Soin Acide Chroma Gloss termékeinek használata után végzett műszeres vizsgálat

   Összetétele:

   • tejsav – revitalizálja, kisimítja a hajat és lezárja a hajszálak felszínét
   • ázsiai gázló – kiemelkedő ápoló és regeneráló hatású

   Alkalmazása:
   Használja a megmosott és törölközőszáraz hajon a hajszálak közepétől a hajvégekig. Alkalmazzon 1 adagot a vékonyszálú hajra és 2 adagot a vastagszálú és hosszú hajra. Ezután masszírozza 1-2 percig, amíg a folyékony állag fehér krémmé nem változik. Öblítse le vízzel. Kerülje a szemmel és az irritált bőrrel való érintkezést. 

   E3807100
   4 Elemek

   Megadott referenciák

   Hozzászólások (0)
   Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

   Kérastase Chroma Absolu Soin Acide Chroma Gloss 210ml

   15 900 Ft
   ÁFÁ-val