Kérastase Elixir Ultime L'Hulie Originale hajszerkezet javító hajolaj 100ml
   Kérastase Elixir Ultime L'Hulie Originale hajszerkezet javító hajolaj 100ml

   Kérastase Elixir Ultime L'Hulie Originale hajszerkezet javító hajolaj 100ml

   16 490 Ft

   (165 Ft / ml)

   ÁFÁ-val
   Készleten

   A Kérastase Elixir Ultime termékcsaládja 3 legfontosabb célt tűzött ki maga elé: tökéletes ápoltság, fényesség és puhaság. Fedezd fel a Kérastase Elixir Ultime Oléo-Complexe hajolaj szépítő hatását, mely nem csak kívülről, hanem belülről is segít megerősíteni a haj szerkezetét!

   Mennyiség:
   • GLS Házhozszállitás 18.000 Ft felett ingyenesGLS Házhozszállitás 18.000 Ft felett ingyenes GLS csomagpont 12.000 Ft felett ingyenes

   A Kerastase a kamélia, a argán, a kukorica és a pracaxi négy kivételes olajból kivételes keveréket hoz az Ön hajának azonnali átváltozása érdekében. Egyetlen csepp Kérastase Elixir Ultime a hajszálat szellősé, könnyű selyemmé változtatja. A haj regenerálódik és védelmet kap. A haj simulékony, selymes és vakítóan fényes lesz. Valamennyi hajtípushoz alkalmas.

   5 változat a Kérastase Elixir Ultime alkalmazására:

   1) Tisztító és tápláló ápolás hajmosás előtt: Vigyen fel egy kis mennyiségű ELIXIR ULTIME-t a száraz hajra és a fejbőrre, majd utána samponos fürdővel mossa meg. Segít eltávolítani a szennyeződéseket és mélyreható táplálást nyújt. A haj selymes, fényes és terhelésmentes lesz. Használható lágy és erős hajra.

   2) Intenzív hajápolás: Használja mint nem leöblítendő intenzív hajápoló olyankor, amikor a hajnak több táplálékra van szüksége. Alkalmazzon két csepp ELIXIR ULTIME-t a törülközővel megszárított haj hosszának közepére és végeire és formázza a hajat ahogy megszokta.

   3) A könnyebb hajszárítás érdekében: Ha két csepp Kérastase Elixir Ultime-t alkalmaz a haj hosszába és hajvégekre hajszárítás előtt, ez az ápolás táplálja a hajat és megkönnyíti az alakítását. Élje át a haj azonnali változását és egyszerűsítse a hajának szépítési rituáléját.

   4) Befejező hajápolás: Egyetlen csepp is segíti tökéletesíteni az Ön frizurájának utolsó részleteit is és megszelídíteni a rakoncátlan hajat. Burkolózzon be a vakító fényességbe és egységesítse a a hajszálat teljes hosszában.

   5) Bármikor a nap folyamán: Kitűnő a rakoncátlan vagy száraz hajra, amelynek szüksége van a kiegészítő felügyeletre és az egésznapos táplálásra. Elegendő egyetlen csepp és az Ön haja az elképzelésének megfelelően fog elkészülni.

   E2689701
   9 Elemek

   Megadott referenciák

   Hozzászólások (0)
   Egyelőre nincs vásárlói vélemény.
   Kérastase Elixir Ultime hajszerkezet javító hajolaj 100ml

   Kérastase Elixir Ultime L'Hulie Originale hajszerkezet javító hajolaj 100ml

   16 490 Ft

   (165 Ft / ml)

   ÁFÁ-val