• Kérastase Elixir Ultime hajszerkezet javító hajolaj 100ml
Kérastase Elixir Ultime hajszerkezet javító hajolaj 100ml
Készleten

Kérastase Elixir Ultime L'Hulie Originale hajszerkezet javító hajolaj 100ml

13 500,00 Ft
ÁFÁ-val együtt
Egységár: (135,00 Ft / ml)
Hozzáadás a kívánságlistához
Leírás

A Kerastase a kamélia, a argán, a kukorica és a pracaxi négy kivételes olajból kivételes keveréket hoz az Ön hajának azonnali átváltozása érdekében. Egyetlen csepp Kérastase Elixir Ultime a hajszálat szellősé, könnyű selyemmé változtatja. A haj regenerálódik és védelmet kap. A haj simulékony, selymes és vakítóan fényes lesz. Valamennyi hajtípushoz alkalmas.

5 változat a Kérastase Elixir Ultime alkalmazására:

1) Tisztító és tápláló ápolás hajmosás előtt: Vigyen fel egy kis mennyiségű ELIXIR ULTIME-t a száraz hajra és a fejbőrre, majd utána samponos fürdővel mossa meg. Segít eltávolítani a szennyeződéseket és mélyreható táplálást nyújt. A haj selymes, fényes és terhelésmentes lesz. Használható lágy és erős hajra.

2) Intenzív hajápolás: Használja mint nem leöblítendő intenzív hajápoló olyankor, amikor a hajnak több táplálékra van szüksége. Alkalmazzon két csepp ELIXIR ULTIME-t a törülközővel megszárított haj hosszának közepére és végeire és formázza a hajat ahogy megszokta.

3) A könnyebb hajszárítás érdekében: Ha két csepp Kérastase Elixir Ultime-t alkalmaz a haj hosszába és hajvégekre hajszárítás előtt, ez az ápolás táplálja a hajat és megkönnyíti az alakítását. Élje át a haj azonnali változását és egyszerűsítse a hajának szépítési rituáléját.

4) Befejező hajápolás: Egyetlen csepp is segíti tökéletesíteni az Ön frizurájának utolsó részleteit is és megszelídíteni a rakoncátlan hajat. Burkolózzon be a vakító fényességbe és egységesítse a a hajszálat teljes hosszában.

5) Bármikor a nap folyamán: Kitűnő a rakoncátlan vagy száraz hajra, amelynek szüksége van a kiegészítő felügyeletre és az egésznapos táplálásra. Elegendő egyetlen csepp és az Ön haja az elképzelésének megfelelően fog elkészülni.

51 Elemek
E2689700
2020-07-07

Megadott referenciák