KEVIN.MURPHY NIGHT.RIDER 100g
   KEVIN.MURPHY NIGHT.RIDER 100g

   KEVIN.MURPHY NIGHT.RIDER 100g

   10 395 Ft

   (104 Ft / g)

   ÁFÁ-val
   Utolsó tételek a raktáron

   Matt textúrát adó wax

   Mennyiség:
   • GLS Házhozszállitás 18.000 Ft felett ingyenesGLS Házhozszállitás 18.000 Ft felett ingyenes GLS csomagpont 12.000 Ft felett ingyenes

   Matt textúrát adó wax

   Erős tartást és kemény, matt textúrát ad. Ez a termék könnyen kivehető a tégelyből, és a hajjal történő érintkezéskor megköt, így minden hajszálat a helyén tart. Ez a wax nem csak tartást, de védelmet is ad a haj számára és ápolja azt. Könnyen kiöblíthető a hajból. Száraz hajra vidd fel!

   TULAJDONSÁGOK​​​​​

   • Erős tartás
   • Matt textúra
   • Parabénmentes
   • Ápolja a hajat és kíméli a fejbőrt

    

   ÖSSZETEVŐK
   ​Méhviasz: könnyű formázást és fixálást tesz lehetővé. Segít bezárni a nedvességet, ami megakadályozza a haj töredezését, egészséges kinézetűvé és fényessé teszi a hajat.
   Grapefruit kivonat: segíti a hajnövekedést és sejtregeneráló hatású. Jótékony hatást gyakorol a zsíros bőrre és hajra. Nagy mennyiségű C és E vitamint tartalmaz, ami jótékony hatással van a száraz, károsodott hajra.
   Citrus Tangerina (mandarin) héj olaj: lezárja a kutikulát és ezáltal természetes fényt ad. Antioxidáns. A és C vitamint tartalma miatt véd a hajkárosodás ellen.
   Citrus Grandis (grapefruit) kivonat: segíti a hajnövekedést és sejtregeneráló hatású. Jótékony hatást gyakorol a zsíros bőrre és hajra.

   S2512
   2 Elemek

   Megadott referenciák

   KEVIN.MURPHY NIGHT.RIDER 100g

   10 395 Ft

   (104 Ft / g)

   ÁFÁ-val