• Csomag
  doTERRA Beginner's Trio
  doTERRA Beginner's Trio

  doTERRA Beginner's Trio

  31 790 Ft

  (706 Ft / ml)

  ÁFÁ-val

  34 930 Ft helyett

  Nincs készleten

  Az esszenciális olajok világába való bevezetésként a három legnépszerűbb olajunkból – a levendulából, a citromból és a borsmentából – álló triót ajánljuk.

  Mennyiség:
  • GLS Házhozszállitás 18.000 Ft felett ingyenesGLS Házhozszállitás 18.000 Ft felett ingyenes GLS csomagpont 12.000 Ft felett ingyenes

  Az esszenciális olajok világába való bevezetésként a három legnépszerűbb olajunkból – a levendulából, a citromból és a borsmentából – álló triót ajánljuk.

  Levendula 5 ml

  A jellegzetes aromájú, számtalan módon hasznosítható levendula napjaink egyik legnépszerűbb esszenciális olaja. Az ókori rómaiak és egyiptomiak fürdőzéshez használták a levendulát. Azóta pedig szélesebb körökben is felfedezték egyéb jótékony hatásai hosszú sorát. A bőrhibák megjelenésének csökkentésére és a bőrirritációk csillapítására való képességének köszönhetően a levendula esszenciális olaj használata a kozmetikai és parfümiparban is általánossá vált. Mindezek mellett nyugtató tulajdonságai okán a test ellazítására és a hangulat javítására is gyakran alkalmazzák. Sokoldalú előnyei miatt tehát a levendula esszenciális olaj mindenütt jó, ha kéznél van, bárhová is menjen.

  Elsődleges előnyök

  • Jellegzetes aromája és egyéb sajátos használati módjai mellett a levendula esszenciális olajat sokan használják nyugtató, pihentető hatásáért.
  • Hatékonyan képes csillapítani és enyhíteni az alkalmanként előforduló bőrirritációkat.
  • Az ősi kultúrákban nagy tiszteletet kivívott és gyakran használt levendulaolaj népszerűsége kozmetikai használati módjai és jótékony aromás hatásai miatt napjainkban is töretlenül nő.
  • A levendula esszenciális olaj nyugtató tulajdonságai segítenek a kedélyállapot javításában, és köztudottan hozzájárulnak a pihentető légkör megteremtéséhez.

   

  Citrom 5 ml

  A doTERRA egyik legközkedveltebb esszenciális olajának, a citromnak számos jótékony hatása és használati módja létezik. Vízbe cseppentve üdítően egészséges lendületet ad egész napra. Gyakran alkalmazzák a gasztronómiában is, különböző desszertek és főételek ízeinek a kihangsúlyozásához. A citrom esszenciális olaj aromája felemel, energizál, ugyanakkor légies, derűs és vidám hangulatot is teremt.

  Elsődleges előnyök

  • Felemelő és energizáló tulajdonságainak, valamint élénkítő aromájának köszönhetően pozitív hangulatot teremt.
  • Használatával frissítő íz adható akár egy pohár víznek, akár megannyi ételnek a sós-fűszeres ízvilágtól az édes desszertekig.
  • Párologtatva az olaj azonnal felismerhető, jellegzetes illata ideális konyhai vagy fürdőszobai légfrissítő.
  • Hidegen sajtolják a citrom külső héjából, hogy megőrizzék jellegzetesen finom összetételét, valamint hasznos és erőteljes tulajdonságait.
  • A citromolaj hatékony adalékanyag különböző felületek felfrissítéséhez, miközben üdítő illatot is áraszt.

  Borsmenta 5 ml

  Töretlenül a doTERRA egyik legnépszerűbb termékeként a borsmenta egy olyan olaj, amely mindig jó, ha kéznél van. A borsmenta esszenciális olaj frissítő, mentás ízt ad a desszerteknek, italoknak, smoothie-knak, sőt akár a sós-fűszeres jellegű ételeknek is. A magas mentoltartalom – amely a doTERRA borsmentaolajában is megtalálható – teszi a legjobb minőségű borsmentaolajokat egyedülállóvá a piacon elérhető többi termék sorában. A szájhigiénia elősegítése érdekében a borsmenta esszenciális olajat fogkrémekben és rágógumikban is gyakran használják.

  Elsődleges előnyök

  • Frissítő, intenzív ízzel gazdagíthatunk vele smoothie-kat, tortákat és desszerteket.
  • A szájhigiénia elősegítése érdekében gyakran használják fogkrémekben és rágógumikban.
  • A borsmentaolaj élénkíti az érzékeket.
  • A doTERRA borsmenta esszenciális olajat magas mentoltartalma teszi egyedülállóvá a piacon elérhető többi termék sorában.
  doTERRA
  32140005

  Megadott referenciák

  7 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

  doTERRA Beginner's Trio

  31 790 Ft

  (706 Ft / ml)

  ÁFÁ-val

  34 930 Ft helyett