Utolsó tételek raktáron

doTERRA Essential Aromatics™ Touch kit

91 815,00 Ft 10% megtakarítás
82 634,00 Ft
ÁFÁ-val együtt
Hozzáadás a kívánságlistához
Leírás

Figyelem! Doterra cimke változás! Részletekért kattints ide!

doTERRA Motivate Touch 10 ml

Frusztrált a munkahelyén? A legnagyobb erőfeszítései ellenére kudarcai vannak, amik miatt megrendült a bizalom? Vagy a rossz helyre vetett bizalma miatt gyakrabban cinikus, mint kellene? Akkor álljon le és induljon újra  a doTerra Motivate citrus és menta esszenciális olajok bátorító keverékével. A doTERRA Motivate segít felszabadítani a kreatív erőit, és kiváltja a bátorságot, amely a saját magába vetett hitben gyökerezik. Menjen előre, és emelje a lécet - meg tudja csinálni! Tartalma borsmenta növény, Clementine héj, koriander mag, bazsalikom, Yuzu héj, Melissa levél, Rozmaring levél, Vanília bab.

doTERRA Cheer® Touch 10ml

Mindenki tudja, hogy a vidám hozzáállás átsegíthet a kihívásokon, ugye? De néha bármennyi pozitív megerősítés sem elég az enerváltság elkerüléséhez. A doTerra Cheer felemelő olaj citrus és fűszerolajok keveréke jókedv, boldogság és pozitivitás "lökést" ad, amikor a padlón vagy. Ez a napfényes, friss optimista aroma kifényesíti a napod minden percét. Vadnarancs héj, szegfűszeg, csillag ánizs gyümölcs/mag, citrom illatú mirtusz levél, szerecsendió mag, vanília bab kivonat, gyömbér rizóma, fahéj kéreg, zdravetz alkotja.

dōTERRA Passion Touch 10 ml

Elvesztette a motivációját, a mojoját (talizmán, varázsige), a szenvedélyét? Túl sok minden, még a jó dolgok is kiszámíthatóak és unalmasak? A doTerra Passion inspiráló keverék, ami fűszer és gyógynövény esszenciális olajokból áll, segíteni fog feléleszteni az izgalmat az életében. Ugorjon fel egy repülőre, merüljön el az óceánban, vagy próbáljon ki valami igazán ijesztőt, mint a tánc. A doTerra Passion olajjal megjön a bátorsága kipróbálni valami újat, felfedezni újra az élvezeteket az életében.

doTERRA Forgive® Touch 10 ml

Egy terhet hord a vállán, ami egyre nehezebb lesz idővel? Jobb lenne, ha hagyná elmenni és a jövőbe tekintene düh és bűntudat mentesen. Ha kész továbblépni, a doTerra Forgive megújító fa és gyógynövény esszenciális olajkeverék segíteni fog megtalálni, hogy mit kell tennie a megbocsátáshoz, felejtéshez és a továbblépéshez. Kezdje mindegyik holnapját megkönnyebbülten és elégedetten a Forgive Renewing Blenddel. Lusfenyő levél, bergamot héj, borókabogyó, mirha gyanta, életfa fa, nootka fa fája, kakukkfű levél, citronella növény esszenciális olajok keveréke.

doTERRA Console® Touch 10 ml

Elveszteni valamit, vagy valakit akit szeret mélyen zavaró és fájdalmas lehet. Kimondatlan szavak és megválaszolatlan kérdések aggódón és zavartan tarthat. A doTerra Console nyugtató keverék virág és fa esszenciális olajok segítenek becsukni az ajtót a szomorúság előtt és elvezet az első lépéshez a helyes úton az érzelmi gyógyulás felé. Kösd be a megtört szívedet a doTerra Console Comforting Blenddel, melyet tömjén gyanta, pacsuli levél, ylang ylang virág, balzsamos szuhar levél/szár, szantálfa kéreg, szantálfa fa, rózsa virág, osmanthus virág.

Doterra Peace Touch 10ml

Az élet aggasztó pillanatai után túlterhelt és fél? A doTerra Peace megnyugtató keverék, virág és menta esszenciális olajok keveréke arra emlékezteti, hogy nem kell tökéletesnek lennie ahhoz, hogy megtalálja a békét. Lassítson, szippantson egy mélyet és újra összeszedett lesz. Minden jó dolog azzal kezdődik, hogy hiszünk benne - és néhány csepp Peace megnyugtató keverékkel.

1 Elem
S0644

Megadott referenciák