doTERRA AromaTouch® Technique Kit
   doTERRA AromaTouch® Technique Kit

   doTERRA AromaTouch® Technique Kit

   64 320 Ft
   75 670 Ft
   15% megtakarítás
   ÁFÁ-val
   Készleten

   Az AromaTouch technika a CPTG™ (Tanúsított, Tiszta, Letesztelt Minőségű) esszenciális olajok használatát egy alaposan dokumentált alkalmazási technikával ötvözi, hogy így támogassa az általános jó közérzetet, és növelje az esszenciális olajok Ön által tapasztalható jótékony hatásait.

   Mennyiség:
   • GLS Házhozszállitás 18.000 Ft felett ingyenesGLS Házhozszállitás 18.000 Ft felett ingyenes GLS csomagpont 12.000 Ft felett ingyenes

   Az AromaTouch technika a CPTG™ (Tanúsított, Tiszta, Letesztelt Minőségű) esszenciális olajok használatát egy alaposan dokumentált alkalmazási technikával ötvözi, hogy így támogassa az általános jó közérzetet, és növelje az esszenciális olajok Ön által tapasztalható jótékony hatásait.

   A csomag az alábbiak 5 ml-es kiszerelését tartalmazza: doTERRA Balance™ (5 ml), levendula (5 ml), borsmenta (5 ml), teafa (5 ml), vadnarancs (5 ml), AromaTouch™ (5 ml), Deep Blue™ (5 ml), doTERRA On Guard™ (5 ml), doTERRA frakcionált kókuszolaj (115 ml), rövid útmutató és kód az AromaTouch™ és a kézi technikáról szóló hasznos videók megtekintéséhez.

   Mit tartalmaz a csomag?

   Az AromaTouch™ Masszázs keverék egy olyan nyugtató esszenciálisolaj-keverék, amely masszázshoz vagy akár párologtatás útján is alkalmazható, ha álmosító hatás nélkül szeretne feszültséget oldani. Az olajkeverék által kifejtett nyugtató, ellazító hatás a benne található valamennyi erőteljes olaj előnyét biztosítja, miközben az érzékek csillapításához is hozzájárul.

   Elsődleges előnyök

   •  Az AromaTouch esszenciálisolaj-keverék az olajok sajátos összeállítását elegyíti, hogy az egész test számára pihentető és nyugtató hatással szolgáljon
   •  Az AromaTouch a ciprus, a borsmenta, a majoránna, a bazsalikom, a grépfrút és a levendula esszenciális olajok keveréke
   •  Segít a feszültség oldásában, és nyugtató hatást vált ki, ami képes bármilyen masszázsélmény hatékonyságát erősíteni
   •  Az AromaTouch tiszta, friss és mentás illata minden AromaTouch masszázst extra aromás élménnyel dob fel
   •  Az AromaTouch olaj az AromaTouch kézi technikához is alkalmazható, amivel kellemes általános közérzetet teremthet   Balance keverék friss, fás aromája tökéletesen illik azokhoz a helyzetekhez, amikor egy kis harmóniával tenne rendet mindennapjaiban. A lucfenyő, kámforfa, tömjén, kék varádics és kék kamilla esszenciális olajok olyan tökéletes keveréket alkotnak a frakcionált kókuszolajjal, amely magával ragadó illatával békés, pihentető légkört és jó közérzetet teremt.

   Elsődleges előnyök

   •  A doTERRA Balance keveréket olyan, az érzelmekre kedvező hatást gyakorló esszenciális olajok alkotják, amelyek együttes erővel járulnak hozzá a megnyugváshoz és a jó közérzethez
   •  Aromatikusan és külsőleg alkalmazva is számos használati módot és jótékony hatást kínál
   •  Csillapítja a szorongást, megnyugvást és feloldódást támogató légkört teremt, amelyben hatékonyan tud pihenni
   •  A doTERRA Balance aromája édes és fás, ami ideális a kiegyensúlyozott, harmonikus kedélyállapot elősegítéséhez
   •  Lucfenyő, kámforfa, kék varádics, kék kamilla és tömjén esszenciális olajok felhasználásával készül   A Deep Blue Enyhítő keverék nyolc olyan esszenciális olaj erejét ötvözi, amelyek az ízületekre és az izmokra gyakorolt nyugtató, hűsítő hatásukról ismertek. A kúszó fajdbogyó, a kámfor, a borsmenta, az ilang ilang, az olasz szalmagyopár, a kék varádics, a kék kamilla és az illatcserje együttes erővel fejti ki enyhítő hatását, különösen intenzív testmozgás után. Az esszenciális olajok fiatalító és nyugtató hatást fejtenek ki a hátra, a lábszárra és a lábfejekre.

   Elsődleges előnyök

   •  Ez a CPTG (Tanúsított, Tiszta, Letesztelt Minőségű) esszenciális olajokból alkotott enyhítő keverék segít a feszültség oldásában
   •  A Deep Blue nyugtató hatásával enyhíti az ízületek terheltségérzetét és hűsíti az izmokat
   •  A bőrön alkalmazva meleg, bizsergető érzést kelt a nyugtató hatás célzott kifejtése érdekében
   •  Egy nyugtató masszázzsal párosítva kiélvezheti fiatalító előnyeit egy hosszú nap végén

   A jellegzetes aromájú, számtalan módon hasznosítható levendula napjaink egyik legnépszerűbb esszenciális olaja. Az ókori rómaiak és egyiptomiak fürdőzéshez használták a levendulát. Azóta pedig szélesebb körökben is felfedezték egyéb jótékony hatásai hosszú sorát. A bőrhibák megjelenésének csökkentésére és a bőrirritációk csillapítására való képességének köszönhetően a levendula esszenciális olaj használata a kozmetikai és parfümiparban is általánossá vált. Mindezek mellett nyugtató tulajdonságai okán a test ellazítására és a hangulat javítására is gyakran alkalmazzák. Sokoldalú előnyei miatt tehát a levendula esszenciális olaj mindenütt jó, ha kéznél van, bárhová is menjen.

   Elsődleges előnyök

   •  Jellegzetes aromája és egyéb sajátos használati módjai mellett a levendula esszenciális olajat sokan használják nyugtató, pihentető hatásáért.
   •  Hatékonyan képes csillapítani és enyhíteni az alkalmanként előforduló bőrirritációkat.
   •  Az ősi kultúrákban nagy tiszteletet kivívott és gyakran használt levendulaolaj népszerűsége kozmetikai használati módjai és jótékony aromás hatásai miatt napjainkban is töretlenül nő.
   •  A levendula esszenciális olaj nyugtató tulajdonságai segítenek a kedélyállapot javításában, és köztudottan hozzájárulnak a pihentető légkör megteremtéséhez.

   A doTERRA egyik legnépszerűbb keverékének, a doTERRA On Guardnak minden háztartásban ott a helye, hiszen elképesztő jótékony tulajdonságokat kínál. Ha napi rendszerességgel alkalmazzuk a doTERRA On Guard keveréket belsőleg, azzal nagyban hozzájárulunk immunrendszerünk természetes működésének erősítéséhez. Az On Guard sajátos aromájával illatos, természetes és hatásos alternatívát kínál egészségünk megőrzésére. Emellett pedig finom (és tápláló) ízhatást kölcsönözhetünk vele forró italoknak vagy akár desszerteknek is!

   Elsődleges előnyök

   •  Aromája energizáló és felemelő hatású.
   •  Meleg, citrusos és fűszeres ízt kölcsönözhetünk vele forró italoknak és desszerteknek.
   •  Ha napi rendszerességgel alkalmazzuk a doTERRA On Guard keveréket belsőleg, azzal nagyban hozzájárulunk immunrendszerünk természetes működésének erősítéséhez.
   •  Az On Guard természetes és hatásos alternatívát kínál egészségünk megőrzésére.

   Töretlenül a doTERRA egyik legnépszerűbb termékeként a borsmenta egy olyan olaj, amely mindig jó, ha kéznél van. A borsmenta esszenciális olaj frissítő, mentás ízt ad a desszerteknek, italoknak, smoothie-knak, sőt akár a sós-fűszeres jellegű ételeknek is. A magas mentoltartalom – amely a doTERRA borsmentaolajában is megtalálható – teszi a legjobb minőségű borsmentaolajokat egyedülállóvá a piacon elérhető többi termék sorában. A szájhigiénia elősegítése érdekében a borsmenta esszenciális olajat fogkrémekben és rágógumikban is gyakran használják.

   Elsődleges előnyök

   •  Frissítő, intenzív ízzel gazdagíthatunk vele smoothie-kat, tortákat és desszerteket.
   •  A szájhigiénia elősegítése érdekében gyakran használják fogkrémekben és rágógumikban.
   •  A borsmentaolaj élénkíti az érzékeket.
   •  A doTERRA borsmenta esszenciális olajat magas mentoltartalma teszi egyedülállóvá a piacon elérhető többi termék sorában.

   A gyakran „melaleuca” néven is emlegetett teafa esszenciális olaj több mint 92 különböző vegyületből áll, és végtelen sok alkalmazási módot kínál. Az ausztrál őslakosok évszázadokon át használták a teafa levelét. Péppé zúzták, és közvetlenül a bőrön alkalmazták hűsítő hatásáért. A teafaolaj legszélesebb körben tisztító, fertőtlenítő tulajdonságairól híres. Használatával mind a körmök, mind a bőr tisztább és ápoltabb lesz, valamint az egészséges arcbőr megőrzéséhez is hozzájárul. A teafa esszenciális olajat gyakran használják alkalmanként előforduló bőrirritációk enyhítésére és a bőr megnyugtatására.

   Elsődleges előnyök

   •  Tisztító, fiatalító hatásaival köztudottan revitalizáló felfrissülést biztosít a bőr számára.
   •  A teafa esszenciális olaj olyan jótékony tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek segítenek a bőrhibák megjelenésének csökkentésében.
   •  Erősítő és fiatalító hatással van a hajra, a bőrre és a körmökre.
   •  A teafa esszenciális olaj hozzájárul a levegő tisztításához és felfrissítéséhez, miközben elűzi a kellemetlen szagokat.

   A héjból hidegen sajtolt vadnarancsolaj energizáló aromájának és számos jótékony hatásának köszönhetően a doTERRA egyik legkelendőbb esszenciális olaja. A monoterpénekben gazdag vadnarancs stimuláló és tisztító tulajdonságokkal bír. A hangulatemelő és energiát adó olaj frissítő, édes és üde aromájával bármilyen esszenciálisolaj-keveréket nagyszerűen kiegészít.

   Elsődleges előnyök

   •  Hidegen sajtolják a gyümölcs héjából, hogy megőrizzék jellegzetesen finom összetételét, valamint hasznos és erőteljes tulajdonságait.
   •  Köztudottan energizáló aromát és tisztító tulajdonságokat kínál.
   •  Használatával frissítő íz adható akár egy pohár víznek, akár megannyi ételnek a sós-fűszeres ízvilágtól egészen az édességekig.
   •  Párologtatva az olaj azonnal felismerhető, jellegzetes illata ideális konyhai vagy fürdőszobai légfrissítő
   •  Tökéletesen elegyíthető a doTERRA többi esszenciális olajával, ha egy édes, frissítő aromával szeretné javítani a hangulatát.

   A doTERRA frakcionált kókuszolaj egy természetes hordozóolaj, amely könnyen felszívódik a bőrbe, ennélfogva ideális választás a külsőleg történő felhasználási módokhoz. Könnyed, bőrpuhító hatásának köszönhetően anélkül nyugtatja meg a bőrt, hogy eltömítené a pórusokat, és gyógyírként szolgál a száraz, irritált bőr számára. A bőr selymesen sima lesz tőle, és más növényi hordozóolajokkal ellentétben zsíros érzetet sem hagy maga után. A frakcionált kókuszolaj tökéletesen oldódik minden esszenciális olajjal, színtelen, szagtalan, és nem hagy foltot a ruhán.

   Elsődleges előnyök

   •  Összetételénél fogva gyorsan felszívódik a bőrbe, megkönnyítve a külsőleges felvitelt, miközben puhítja és megnyugtatja a száraz bőrt.
   •  Az esszenciális olajok eloszlatását támogató, természetes bőrpuhító, amely anélkül nyugtatja meg a bőrt, hogy eltömítené a pórusokat.
   •  Színtelen és szagtalan, hogy bármilyen esszenciális olajjal könnyen elegyíthető legyen.
   •  A frakcionált kókuszolaj zsírosság helyett csak selymesen sima érzetet kelt anélkül, hogy foltot hagyna a ruhán.
   •  Ez a könnyed, bőrpuhító olaj magába zárja és megtartja az esszenciális olajok eredeti illatát és jótékony hatásait.

   doTERRA
   60204984
   3 Elemek

   Megadott referenciák

   Sokan ezeket is megvették:

   6 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

   Hozzászólások (0)
   Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

   doTERRA AromaTouch® Technique Kit

   64 320 Ft
   75 670 Ft
   15% megtakarítás
   ÁFÁ-val